ثبت دامنه و هاستینگ

مشاوره و انتخاب دامین متناسب با حیطه فعالیتی

  • پشتیبان گیری روزانه، هفتگی، ماهیانه و شخصی
  • استفاده از فایروال های سخت افزاری
  • استفاده از آخرین نسخه cPanel
  • مانیتورینگ 24 ساعته
  • و ...

طراحی و برنامه نویسی وب سایت

تجارت شما هرچه که باشد، ما آن را به بهترین شکل ممکن معرفی می کنیم

  • طراحی گرافیکی بسیار زیبا و اجرای حرفه ای و استاندارد
  • استفاده از جدیدترین تکنولوژی روز دنیا
  • دارای ضریب امنیتی بالا
  • ارائه خدمات پشتیبانی مناسب و حرفه ای
  • و ...

با خرید هر پکیج از 25% تا 50% روی هاست و دامین تخفیف بگیرید

كتاب جامع استاندارد

اولین مجموعه مالتی مدیا و کتاب راهنمای جامع استاندارد استان تهران

  • اطلاعات عمومی شرکتها و کارخانه های دارای نشان استاندارد در استان تهران
  • فعالیتها ، دستاورد ها و اهداف آینده اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران
  • آگهی های تبلیغاتی شرکتها و کارخانه ها و مراكز دارای نشان استاندارد در استان تهران
  • ليست آزمايشگاهها و شركتهاي بازرسي مورد تأييد مؤسسه استاندارد

گروه نگاه نو مجري تبليغاتي اداره كل استاندارد و تحقيقات صنعتي استان تهران

مقالات

SEO چیست ؟ 26 آذر 1389

اما SEO چیست؟ معنای لغوی SEO که مخفف Search Engine Optimization است، بهینه سازی موتور جستجو می باشد. SEO یعنی تولید کردن صفحات وبی که برای موتورهای جستجو جالب و فریبنده هستند.
بهینه سازی صفحات وب این است که شما در نتایج یک موتور جستجوی بزرگ بیشترین امتیاز را داشته باشید. اهمیت این موضوع از انجا ناشی می شود که اکثر مردم از موتورهای جستجو برای رسیدن به مطلب یا محصول مورد نظر خود استفاده میکنند. به عنوان مثال در گوگل و یاهو، اکثر مردم فقط به صفحه ی اول نتایج جستجو نگاه میکنند. بنابراین برای داشتن ترافیک بالا از طرف موتورهای جستجو، این مسئله الزامی است که سایت شما در صفحه ی اول نتایج جستجو قرار گیرد.
علم بهینه سازی موتور جستجو در مورد روشهای فنی مانند عنوان صفحه ی مناسب، تگ ها و متا تگ ها، کلمات کلیدی و عبارات کلیدی و توضیحات مناسب سایت و کلاً محتوایی که موتورهای جستجو دوست دارند، مطالعه می کند.
موتورهای جستجو صفحات وب را به وسیله نرم افزار خزندگی (عنکبوت) پیدا و فهرست بندی میکنند. متاسفانه تمام نرم افزارهای خزندگی یک جور کار نمیکنند. برای مثال اگر صفحه وب شما در یکی از موتورهای جستجو امتیاز بالایی داشته باشد، ممکن است در دیگر موتورها این چنین نباشد.
یکی از کارهایی که متخصصان بیهنه سازی موتورهای جستجو انجام میدهند، پیگیری تمام تغییرات عملکرد داخل موتورهای جستجو است. بنابراین آنها میتوانند صفحات وب را بر طبق این تغییرات بهینه سازی کنند. به علاوه آنها همراه با تغییرات موتورهای جستجوی مختلف خود را تابع این موتورها قرار میدهند.
هنگامی که شما یک طراح برای طراحی سایت تجاریتان انتخاب میکنید، شما باید از این طراح درباره ی بهینه سازی موتورهای جستجو سوال کنید و باید از او بخواهید بر طبق اصول بهینه سازی برای موتورهای جستجو ساخت صفحات وب سایت شما را شروع کند. در صورتیکه این کار طولانی تر از طراحی هایی که شما بیش از این داشته اید، نیست. این کار خیلی آسان تر و معقول تر است که شما در همان بار اول که سایتتان بر روی وب قرار می گیرد، شامل بهینه سازی برای موتورهای جستجو شود.
● چرا SEO مهم است؟
چرا بهینه سازی برای موتورهای جستجو مفید می باشد. موارد ذیل برخی از دلایل این موضوع می باشند:
▪ برتر بودن در نتایج جستجو مشتری های زیادی را به دیدار از وب سایت شما دعوت میکند.
▪ ۸۷ در صد تمام بینندگان شما از یک صفحه یک وضعیت دارند.
▪ ۹۱ در صد از کاربران اینترنت از موتورهای جستجو استفاده میکنند.
▪ طبق آخرین تحقیقات بیش از ۲۵۰ میلیون جستجو در روز در کشور انگلیس انجام میگیرد.
▪ ۷۳ در صد معاملات آنلاین به وسیله موتورهای جستجو آغاز میشود.
▪ ۳.۵ بیلیون از وب سایت با هم بر سر رقابت پول هستند، اما واقعیت این این است که فقط کسرهای از یک درصد به صفحه اول می رسند.
● چه کسانی به SEO احتیاج دارند؟
هر وب سایتی که به سوی تجارت و بازرگانی حرکت میکند، باید صفحات وب خود را برای موتورهای جستجو بهینه سازی کند.
هدف نهایی یک وب سایت جلب کاربران اینترنتی میباشد، و مطالعات نشان داده است که پهنه عظیمی از کابران اینترنتی وب سایت ها را در موتورهای جستجوی پیدا کرده اند.
اگر شرکت شما نظر به ساخت یک وب سایت جدید و یا به روز کردن وب سایت قدیمی خود را دارد باید توجه داشته باشید که برای پیشرفت باید SEO را در الویت قرار دهید.
به خاطر داشته باشید که SEO شما را به مسابقه بزرگ می برد و شما را در بازار معرفی میکند.
● ابزارهای SEO چیست؟
در اینجا میخواهیم درباره ابزارهای SEO یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو صحبت کنیم و تعدادی از آنها را معرفی کنیم.
▪ Keyword Suggestion پیشنهاد دهنده ی کلمات کلیدی: همانطور که در بالا گفتیم کلمات کلیدی در جذب موتورهای جستجو نقش به سزایی دارند. شما میتوانید با استفاده از Keyword Suggestion کلمات کلیدی بهتر و جذاب تری را انتخاب کنید.
▪ Google Rank Checkerچک کننده ی امتیاز شما در گوگل: موتور جستجوی گوگل با محاسباتی خاص و دقیق به وب سایت ها امتیاز میدهید, هر چه امتیاز سایت شما در گوگل بالاتر باشد ارزش سایت شما بالاتر است. معمولا چک کردن این امتیاز آسان نیست اما این ابزار در بیشتر سایت های مرتبط باTools SEO کار شما را آسان کرده و شما میتوانید به راحتی امتیاز خود را در گوگل چک کنید.
▪ Link Popularity محبوبیت لینک: محبوییت لینک به شما نشان میدهید که در موتورهای جستجوی مختلف وقتی شما را جستجو میکنند چه تعداد نتیجه ظاهر میشود و جدیدن از این ابزار برای مقایسه کردن بین چند وب سایت استفاده می شود.
▪ Search Engine Position وضعیت سایت شما در موتورهای جستجو: این ابزار هم تعداد نتایج جستجوی سایت شما را در موتورهای جستجوی بزرگ نمایش میدهد.
در کل Web Site Optimization Tools یا ابزارهای بهینه سازی وب سایت که انواع مختلف و متنوعی دارند.
به تازگی موتور جستجویی در ایران به نام دهیو! با آدرس www.dahio.com راه اندازی شده است که علاوه بر خدمات جستجو برای اولین بار در ایران خدماتی کامل در رابطه Search Engine Optimizationارائه میدهد.

Domain چیست؟ 26 آذر 1389

دامین ، دامنه ، نام دامنه ، ثبت  دامنه Domain اصطلاحا یعنی دامنه و قلمرو . در واقع Domian قلمروی وب سایت شما در میان سرورهای ارائه دهنده خدمات می باشد . شرکت های ثبت کننده Domain در قبال مبالغی که از شما دریافت می کنند طبق قرار داد به مدت قید شده ای دامنه را تحت مالکیت شما در می آورند . دامنه ها به منظور های مختلفی نام گذاری می شوند که از این قبیل می توان به دامنه های با پسوندهای زیر اشاره نمود :

(.com ),(.net),(.org),(.biz)(.info),(.ir),(.ac.ir),(.co.ir) …

 

 

 

 

.

پسوندهای مختلف دامنه ها به چه معناست ؟ 26 آذر 1389

شاید سوال خیلی از دوستان باشد که پسوندهای مختلف به چه معنایی هستند و یا تفاوتشان در چیست در زیر سعی کردیم تفاوتشان را خیلی ساده بیان کنیم

دامنه com : مخفف commercial می باشد. دامنه های com. دارای بیشترین محبوبیت می باشند که امکان ثبت آن برای تمامی افراد حقیقی و حقوقی امکان پذیر است. این دامنه از یک سال تا ده سال ثبت می شود .

دامنه net : مخفف network می باشد. این دامنه بیشتر برای سایت هایی که در زمینه شبکه فعالیت دارند کاربرد دارد. گرچه ممکن است هر فردی از این نوع دامنه استفاده کند. این دامنه از یک سال تا ده سال ثبت می شود.


دامنه org : مخفف organization می باشد. این نوع دامنه ها معمولا برای ارگان ها و سازمان ها استفاده می شود. البته معمولا وقتی حالات com. و net. قبلا توسط فرد دیگری ثبت شده باشد از این دامنه نیز استفاده می شود. این دامنه از یک سال تا ده سال ثبت می شود.


دامنه biz : این دامنه بیشتر برای کارهای تجاری و بازرگانی استفاده می شود. این دامنه در دسته دامنه های gTLD قرار دارد که از یک سال تا ده سال ثبت می شوند.

دامنه : info این دامنه اولین دامنه در حوزه اینترنتی با هدف استفاده نامحدود از زمان ابداع دامنه com. می باشد که مخفف Information می باشد .

دامنه های info. معمول جهت سایت های اطلاع رسانی و عمومی استفاده می شود. این دامنه از یک سال تا ده سال ثبت می شود.

دامنه name : این دامنه که تمامی افراد قادر به ثبت آن می باشند بیشتر جهت اینکه مدیر سایت اسم و فامیل خود را در دامنه قرار داده باشد استفاده می شود که معمولا به شکل firstname@lastname.name و یا lastname@firstname.name و یا به شکل www.firstname.lastname.name استفاده می شود. این دامنه از یک سال تا ده سال ثبت می شود.


دامنه us : این دامنه دو حرفی مربوط به کشور آمریکا می باشد که مخفف United State می باشد.


دامنه ws : این دامنه دو حرفی مربوط به کشور Western Samoa می باشد (Western Samoa‌یک جزیره در جنوب اقیانوس آرام می باشد) این دامنه بیشتر به عنوان مخفف WebSite شناخته می شود که بیشتر برای سایت های شخصی استفاده می شود.


دامنه tv : این دامنه دو حرفی مربوط به کشور Tuvalu می باشد (جزیره Tuvalu بین هاوایی و استرالیا قرار دارد) این دامنه به عنوان مخفف Television و بیشتر برای شبکه های تلویزیونی استفاده می شود.


دامنه cc : این دامنه دو حرفی مربوطه به کشور Cocos می باشد (جزیره Cocos در اقیانوس هند قرار دارد)


دامنه ir : دامنه های ir‌ و زیر مجموعه های آن ، مختص کشور ایران می باشد. حرف های ir برگرفته از کلمه iran است. این دامنه و دامنه های زیر مجموعه فقط یک ساله و پنج ساله ثبت می شود . ثبت دامنه ir برای تمامی افراد آزاد است.


دامنه ac.ir : این دامنه که از زیر مجموعه های دامنه ir و دامنه های ایرانی است جهت دانشگاه ها و موسسات عالی استفاده می شود. جهت ثبت این دامنه، مدارک و اسناد مربوط به موسسه مورد نیاز است.


دامنه co.ir : این دامنه از زیر مجموعه های دامنه ir‌ می باشد و جهت شرکت های کوچک و بزرگ استفاده می شود. ثبت این دامنه مستلزم ارائه اساسنامه شرکت و مدارک شرکتی می باشد.


دامنه gov.ir : این دامنه که از زیر مجموعه های دامنه ir است جهت سازمان ها و ارگان های دولتی استفاده می شود. ثبت این دامنه فقط برای سازمان ها و ارگان ها امکان پذیر خواهد بود.

Host یا میزبانی وب سایت چیست؟ 26 آذر 1389

Host در اصطلاح یعنی میزبانی وب سایت و به فضایی گفته می شود که شرکت های ارائه دهنده خدمات میزبانی وب سایت در قبال دریافت هزینه هایی به شما ارائه می دهند تا وب سایت شما بر روی سرور آنها قرار گیرد . امروزه Host به دو نوع کلی تقسیم می شود که عبارتند از :

۱-Linux Based Hosting ( میزبانی مبتنی بر لینوکس )
۲-Windows Based Hosting ( میزبانی مبتنی بر ویندوز )

و بر اساس خدماتی که از طرف سرور ها ارائه می دهند قیمت گذاری می شود امکاناتی مانند : اکانت ایمیل ٬ اکانت FTP ٬ ساب دومین ٬ بانک اطلاعاتی و …

E-mail  چیست؟
اصطلاح E-mail مخفف کلمه Electronic mail به معنی نامه الکترونیکی می باشد . همانطور که از نامش پیداست نامه ای را که بوسیله تکنولوژی الکترونیک و کامپیوتر فرستاده شده و بوسیله گیرنده ای که مجهز به همان امکانات است گرفته شود نامه الکترونیکی می گویند معمولا آدرس صندوقهای پست الکترونیکی بصورت yourname@yourdomain.com می باشد.

yourname:  نام کاربر می باشد
@ : علامت جداکننده‌ی چه کسی از کجا . یعنی قسمت اول نام کاربر ( چه کسی) را از
قسمت دوم نام دامنه (از کجا ) را از یکدیگر جدا می سازد به معنی از
yourdomain :  نامه دامنه شما یا به اصطلاح نام محدوده

پست الکترونیکی به شما امکان می دهد تا ظرف چند ثانیه نامه ای را به آن طرف دنیا بفرستید و حتی چنانچه آدرس اشتباه بود باز شما را در مدت چند ثانیه آگاه حواهد ساخت حال آنکه استفاده از روش سنتی ارسال نامه مستلزم صرف چه مقادیری هزینه و زمان خواهد بود.

 

URL چیست؟ 26 آذر 1389

اصطلاح URL مخفف کلمه Uniform resource locator به معنی ” مشخص کننده منحصر به فرد منبع ” می باشد. در واقع هر صفحه وب روی میزبان وب دارای یک آدرس مشخص کننده منحصر به فرد منبع می باشد که آنرا با سایر صفحات متمایز می سازد.

 

 

.

Sub domain چیست؟ 26 آذر 1389


Sub domain یعنی زیر دامنه . زیر دامنه یک دامنه جداگانه لیست که تحت محدوده دامنه شما بوجود می آید و عملکرد آن همانند یک دومین می باشد با این تفاوت که تحت محدوده دامنه شما قرار می گیرد.

مثال : دامین www.negahenoco.com دامین اصلی است و www.domain.negahenoco.com زیر دامنه نگاه نو می باشد

 

.

Band width چیست؟ 26 آذر 1389


Band width یعنی پهنای باند یعنی میزان حجمی ترافیک وب سایت شما که میزبان وب در یک بازه زمانی مشخصی به شما ارائه می دهد هر چه قدر میزان این عدد بیشتر باشد ترافیک حجمی بیشتری می تواند وب سایت شما داشته باشد مثلا ۱Gb پهنای باند ماهانه یعنی اینکه وب سایت شما می تواند در هر ماه به میزان ۱GB اطلاعات در اختیار بازدیدکنندگان قرار دهد.

 

 

.

POP3 چیست؟ 26 آذر 1389


POP3 مخفف کلمه Post Office Protocol 3 می باشد.
در واقع یک موافقت نامه بین المللی دریافت و ارسال نامه های الکترونیکی می باشد.این توافق نامه توسط ISP ها پشتیبانی و مورد استفاده قرار می گیرد.
سیستم های پست الکترونیکی که بر مبنای این پروتکل طرح ریزی و طراحی می شوند بصورت مستقیم می توانند پذیرای نرم افزارهای مانند Outlook باشند و کاربران نیز می توانند از طریق این نرم افزار ها وارد صندوق پستی خود شوند نامه ها بخوانند و به آنها جواب دهند.

بهینه سازی وب سایت 26 آذر 1389

مهم ترین دلیل برای بهینه سازی وب سایت ، دست یابی به هدف شما از طراحی وب سایت است

داشتن یک وب سایت خوب با ظاهری زیبا بدون داشتن بازدید کننده یا حتی این که کسی از وجود این وب سایت خبر داشته باشد فایده ای ندارد

از سوی دیگر با داشتن وب سایتی که به خوبی برای موتورهای جستجو بهینه سازی شده است، شهرت آنلاین شما باعث افزایش مشتریان شما از سرتاسر دنیا خواهد شد

بهینه سازی وب سایت در مقایسه با سایر روش ها برای گسترش تجارت شما هزینه کمی خواهد داشت و ریسک کمتری برای تجارت شما محسوب خواهد شد

طراحی وب سایت 26 آذر 1389

هدف از طراحی یک وب سایت چیست؟

تعریف هدف، یکی از نکات ضروری در اولین قدم برای طراحی وب سایت است

این تعریف باید به طور واضح روی دو نکته مهم تمرکز داشته باشد :

وب سایت چه چیزی به کاربران ارائه خواهد کرد و کاربران چه چیزی از وب سایت دریافت خواهند کرد

این تعریف با مشخص کردن مخاطبان و محتوایی که باید در وب سایت ارائه شود ، به ادامه روند طراحی وب سایت کمک خواهد کرد

همچنین تعیین اهداف بلند مدت و کوتاه مدت ، هدف و طرح را برای آینده واضح تر خواهد کرد

سامانه تلفنبانک پست بانک ایران آغاز به کار کرد 26 آذر 1389

به گزارش گروه اخبار دریافتی موبنا به نقل از روابط عمومی پست بانک ایران، سامانه تلفنبانک خدمات متنوعی را به مشتریپست بانکان و هموطنان از قبیل: اعلام موجودی حساب، جابجایی پول بین حساب های پست بانک، پرداخت قبوض مصرفی، پرداخت قبوض تلفن همراه بدون شناسه قبض و پرداخت و دریافت صورتحساب تا 20 گردش آخر حساب از طریق نمابر را عرضه می کند.
همچنین این سامانه امکان تغییر رمز حساب و اطلاع رسانی در زمینه معرفی بانک و خدمات آن و دریافت پیشنهادات و انتقادات و پاسخگویی به سؤالات مشتریان را فراهم می آورد.
لازم به ذکر است: سامانه تلفنبانک پست بانک ایران با شماره تماس 09604 برای تمامی هموطنان قابل دسترسی است.

انواع تجارت الکترونیک 26 آذر 1389

تجارت الکترونیک را میتوان از حیث تراکنش‌ها (Transactions) به انواع مختلفی تقسیم نمود که بعضی از آنها عبارتند از :

ارتباط بنگاه و بنگاه (B2B2) : به الگویی از تجارت الکترونیکی گویند ، که طرفین معامله بنگاه‌ها هستند .
  • ارتباط بنگاه و مصرف کننده (B2C3) : به الگویی از تجارت الکترونیک گویند که بسیار رایج بوده و ارتباط تجاری مستقیم بین شرکتها و مشتریان میباشد .
  • ارتباط مصرف کننده‌ها و شرکتها (C2B4) : در این حالت اشخاص حقیقی به کمک اینترنت فراورده‌ها یا خدمات خود را به شرکتها میفروشند .
  • ارتباط مصرف‌کننده با مصرف‌کننده (C2C) : در این حالت ارتباط خرید و فروش بین مصرف‌کنندگان است .
  • ارتباط بین بنگاه‌ها و سازمان‌های دولتی (B2A) : که شامل تمام تعاملات تجاری بین شرکتها و سازمانهای دولتی میباشد . پرداخت مالیاتها و عوارض از این قبیل تعاملات محسوب می‌شوند .
  • ارتباط بین دولت و شهروندان (G2C) : الگویی بین دولت و توده مردم میباشد که شامل بنگاه‌های اقتصادی ، موسسات دولتی و کلیه شهروندان میباشد . این الگو یکی از مولفه‌های دولت الکترونیک می‌باشد .
  • ارتباط بین دولت‌ها (G2G) : این الگو شامل ارتباط تجاری بین دولتها در زمینه‌هایی شبیه واردات و صادرات می‌باشد .

وب‌سايت‌هاي مستهجن صاحب پسوند ويژه شدند 26 آذر 1389

سازمان تخصيص دهنده نام‌ها و شماره هاي اينترنتي - كه مسئول نظارت بر ايجاد و توزيع آدرس‌هاي اينترنتي است، سرانجام در نشستي با ايجاد نام دامنه تريپل ايكس موافقت كرد.

اين سازمان كه تحت نظارت دولت آمريكا فعاليت مي‌كند به اين نتيجه رسيد كه براي حفظ بي‌طرفي در رسيدگي به تقاضاي نام‌هاي دامنه جديد، بايد اين پسوند را ايجاد كرده و به وب‌سايت‌هاي هرزه‌نگاري امكان دهد به‌صورت داوطلبانه براي داشتن آن تقاضا كنند.

صنعت هرزه‌نگاري مدت‌ها به نفع ايجاد دامنه تريپل ايكس كه همانند com. از سوي شركت‌ها مورد استفاده قرار خواهد گرفت، تلاش كرده است.

طبق اعلام شركت آمريكايي ICM Registry كه تقاضايش براي ثبت تريپل ايكس در سال‌هاي اخير مكررا از سوي آيكان رد شده بود، تاكنون 110 هزار تقاضا براي ثبت اين نام دامنه دريافت كرده است.

حاميان اين نام دامنه آن را راهي براي صنعت هرزه‌نگاري به‌منظور سازماندهي فعاليت‌هايش توصيف كرده‌اند، در حالي كه سايت‌هاي هرزه‌نگاري نگران اجباري شدن استفاده از اين نام دامنه و راحت‌تر شدن سانسور آنها و لطمه ديدن اين صنعت بوده و گروه‌هاي مذهبي نگران قانوني شدن سايت‌هاي هرزه‌نگاري هستند.

هرزه‌نگاري آنلاين صنعت وسيعي به شمار مي‌رود؛ آمارهاي رسمي نشان مي‌دهد هر ثانيه بيش از سه هزار دلار برروي هرزه‌نگاري اينترنتي صرف مي‌شود.
با وجود 370 ميليون وب‌سايت مستهجن در اينترنت، ممكن است تريپل ايكس همانند com. به يكي از بزرگ‌ترين نام‌هاي دامنه تبديل شود.

برترین فروشگاه اینترنتى جهان 26 آذر 1389

بر اساس گزارش منتشر شده از سوى آژانس گروه طراحان نگاه نو ، نگاه نو StellaService LLC آمریكا و طبق نتایج حاصل از آخرین بررسى صورت گرفته، فروشگاه آنلاین Zappos.com مخصوص عرضه پوشاك و كفش برترین فروشگاه اینترنتى جهان محسوب مى شود. به گزارش همكاران سیستم آژانس StellaService در بررسى جدید خود ۱۵۰ فروشگاه اینترنتى بزرگ جهان را در ۳۰۰ زمینه مختلف از جمله ابزارهاى اینترنتى و رابط هاى كاربرى سایت هاى اینترنتى مربوطه مورد ارزیابى قرار داد و طى آن مشخص شد كه Zappos.com بهترین خدمات را به مردم ارایه مى دهد. پس از این فروشگاه اینترنتى به ترتیب سایت هاى Diapers.com، BlueNile.com، Amazon.com، Staples.com، Cruchfield.com، LLBean.com، Apple.com، Sears.com و REI.com به عنوان برترین مراكز عرضه كننده خدمات خرید و فروش آنلاین برگزیده شده اند.

 

 

 

 

 

آدرسهای اینترنتی رو به اتمام است 26 آذر 1389

رئیس شرکت ICANN شرکتی که آدرسهای اینترنتی را به متقاضیان تخصیص می دهد اعلام کرد: با افزوده شدن تعداد سیستمهای رایانه ای که به اینترنت اتصال پیدا می کنند به زودی تمامی آدرسهای اینترنت در جهان به پایان خواهند رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، راد بکستورم مدیر شرکت ICANN اعلام کرد تنها 8 تا 9 درصد از آدرسهای پروتکل نسخه چهار اینترنت باقی مانده اند و شرکتها باید هرچه زودتر خود را با نسخه چدید پروتکل اینترنت یعنی نسخه 6 انطباق دهند.

وی می گوید: "ما در حال نزدیک شدن به انتها هستیم و باید هرچه سریعتر انتقال از پروتکل 4 به 6 انجام بگیرد زیرا این منبع به سرعت رو به اتمام گذاشته است."

آدرسهای اینترنتی پروتکل نسخه چهار از زمانی که اینترنت در دهه 1980 در دسترس عموم قرار گرفت تا به حال مورد استفاده قرار گرفته و تنها با گنجایش چند بیلیون آدرس به وجود آمده در حالی که پروتکل نسخه 6 از گنجایش تریلیونی برخوردار است.

تعداد زیادی از تجهیزات از قبیل دوربینها، سیستمهای پخش موسیقی و کنسولهای بازیهای ویدئویی در اتصال به شبکه اینترنت با رایانه ها و تلفنهای همراه شده اند و هر یک از آنها نیز نیازمند آدرس اینترنتی ویژه خود هستند.

"هانس وستبرگ" مدیر شرکت اریکسون در اوایل سال جاری پیش بینی کرده بود که تا سال 2020 تعداد تجهیزات متصل به اینترنت به 50 بیلیون خواهد رسید.

بکستورم این سخنان را زمانی اعلام کرد که برای تحویل دادن اولین دامنه بین المللی روسی به مسکو سفر کرده بود. با استفاده از این نام دامنه سازمانهای روسی از این پس می توانند به جای دامنه انگلیسی ru. از جایگزین روسی آن استفاده کنند. ICANN بین المللی کردن نام دامنه های اینترنتی را سال گذشته به تایید رساند که بر اساس آن کشورهای مختلف می توانند از دامنه هایی که با حروف الفبایی ویژه کشورشان نگاشته می شود به عنوان جایگزینی برای دامنه هایی که با حروف انگلیسی نوشته می شود استفاده کنند. ICANN تا به حال 21 درخواست را برای بین المللی سازی دامنه های اینترنتی از کشورهای مختلف دریافت کرده است.

بر اساس گزارش رویترز، بکستورم می گوید یافتن راهی برای وارد کردن زبانهای دیگر به دامنه های اینترنتی هدفی که برای دسترسی آسان همه کاربران اینترنت به این شبکه بین المللی به واقعیت تبدیل شده 11 سال کار تخصصی را در پی داشته است.

 

منبع خبرگزاری مهر

خرید دامنه با PR بالا، این کار عاقلانه است؟ 26 آذر 1389

همانطور که بسیاری می‌دانند، می‌شود دامنه با PR بالا مثلا PR4 را در حراجی‌ها و یا از اشخاصی که در این ضمینه فعالیت دارند خریداری نمود.

سوال این‌جاست؛ چرا مردم پول زیادی برای دامنه‌ای می‌دهند که حتی نمی‌دانند قبلا چه استفاده‌ای داشته و کجا به کار رفته است ؟

خوب، یک دلیل اصلی این است که مردم می‌توانند با داشتن دامنه با PR بالا سایتی راه اندازی کنند و در درجه اول به سایت‌های با PR پایین و حتی بدون PR لینک بدهند. از این رو چون اسپایدرهای موتورهای جستجو سایت‌های با PR بالا را بیشتر از سایت‌های با PR پایین بازدید می‌کنند، یک نظریه آن است که اسپایدرها بعد از آن که سایت باPR بالا را مشاهده کردند سپس لینک‌های به وبسایت‌های با PR پایین را دنبال می‌کنند.

این استراتژی ممکن است باعث شود که سایت با PR پایین با سرعت بیشتری در موتورهای جستجو ایندکس شود و با داشتن لینک کافی از سایت‌های با PR بالا، می‌تواند PR خود را نیز افزایش دهد.

در حالی که این ایده به نظر عالی می‌رسد اما چند نکته کوچک است که در هنگام خرید لینک و یا دامنه با PR بالا باید به آن توجه کرد:

۱) فروشندگانی هستند که دامنه با PR غیر واقعی(fake PR) به فروش می‌رسانند. صرف نظر از این‌که چگونه این کار رو انجام می‌دهند، شما باید از ابزارهای رایگانی همچون http://www.seotoolkit.ir/tools/fake-rank-checker استفاده کنید تا بتوانید صحت PR دامنه‌ای که می‌خواهید خریداری نمائید را بررسی کنید. هم‌چنین، می‌توانید گوگل تولبار را از آدرس http://www.google.com/tools/toolbar در کامپیوتر خود نصب کرده و همیشه PR سایت‌ها را مشاهده نمائید.

۲) برای PR در آپدیت بعدی توسط گوگل مشخص نیست چه اتفاقی خواهد افتاد. فروشندگان هیچ‌گاه تضمین نمی‌کنند که PR تا چه زمانی پایدار خواهد بود و دلیل خوبی هم دارند. چگونگی محاسبه دقیق PR از جانب گوگل یک راز به حساب می‌آید و همواره تغییرات زیادی می‌کند. یک دامنه با PR5 در آپدیت بعدی گوگل می‌تواند به دامنه‌ای با PR0 تبدیل شود و … سرمایه شما از دست رفته است.

۳) اگر دامنه‌ای با PR بالا و واقعی پیدا کردید که ماندگار هم بود، فقط یک بک‌لینک از آن سایت به سایتی با PR پایین‌تر نمی‌تواند کافی و موثر باشد. موتورهای جستجو به بک‌لینک‌های “مرتبط” نگاه می‌کنند، بدین معنا که اگر محتویات سایت با PR بالا درباره “دوربین” باشد، فقط قادر به ارائه لینک به سایت‌هایی درباره‌ی “دوربین” خواهد بود.

۴) یک بک‌لینک از یک سایت با PR بالا مانند یک قطره در اقیانوس است. گرفتن بک‌لینک‌های زیاد، حفظ PR بالا و ایندکس شدن مداوم در طول زمان، وقت زیادی می‌برد. خرید چندین لینک از دامنه‌های با PR بالا برای به‌دست آوردن رنک خوب و ایندکس شدن می‌تواند در نهایت منجر به پرداخت هزینه بسیار زیادی گردد.

قبل از این‌که لینک و یا دامنه‌ای با PR بالا بخرید خوب دقت کنید. راه‌های بسیار زیاد و هم‌چنین ارزانی برای رسیدن به PR و ایندکس شدن وجود دارند که ممکن است شما بخواهید این راه‌ها را، قبل از آن‌که پولتان را برای دامنه‌ای بدهید که PR آن ممکن است در انتهای راه باشد، بدانید

 

 

,

دومین هک چیست؟ 26 آذر 1389

آیا تا به حال این اسم را شنیده‌اید؟
فکر می‌کنید دامنه‌های هک شده و به سرقت رفته در این دسته قرار می‌گیرند؟
اشتباه می‌کنید!
منظور از دومین هک، سرقت دامنه و یا استفاده از معانی درباره امنیت نیست، بلکه آن دسته از دامنه‌هایی که همراه با پسوندهای خود یک معنی واحد را می‌دهند، دومین هک خوانده می‌شوند.
این قبیل دامنه‌ها از ارزش زیادی برخوردار هستند

نمونه‌های زیادی درباره‌ی این موضوع وجود دارد که یک کلمه واحد را تشکیل می‌دهند، مانند:
Inter.net، Blo.gs، Doma.in، Mexi.co و یکی از معروف‌ترین‌ها نیز دامنه‌ی who.is

و هم‌چنین دامنه‌هایی که یک جمله هستند، مانند:
Eat.me، Buy.it، Call.us و ….

 

 

 

.

برخی از نام‌های غیرمجاز در ایرنیک 26 آذر 1389


با توجه به این‌که یکی از دوستان در گرفتن دامنه‌ای دچار مشکل شدند، بهتر دیدم که برخی از نام‌هایی که توسط ایرنیک غیرمجاز به حساب می‌روند رو این‌جا هم ذکر کنم تا شاید سایر خوانندگان هم از این موضوع مطلع شوند.
پس بهتر است قبل از ثبت نام دامنه‌ای، ابتدا کلمات زیر را بررسی کنید تا مشکلی برای شما پیش نیاید.
لازم به ذکر است که اسامی دیگری نیز در این دسته قرار دارند که به دلایلی هم در ایرنیک و هم در این‌جا ذکر نشده‌اند!

نام و واژه‌های عمومی مربوط به اینترنت

  • adsl
  • atm
  • آیپی
  • ایمیل
  • baseband
  • bgp
  • bind
  • broadband
  • broadcast
  • cache
  • cidr
  • coop
  • csma
  • dhcp
  • dns
  • dsl
  • dvb
  • email
  • enum
  • ethernet
  • fddi
  • finger
  • firewall
  • ftp
  • fyi
  • gateway
  • giga-ethernet
  • gtld
  • hdsl
  • host
  • http
  • https
  • hub
  • icmp
  • idn
  • internet
  • intranet
  • ip4
  • ip6
  • ipv4
  • ipv6
  • irtld
  • isdn
  • lan
  • lir
  • man
  • mbone
  • modem
  • multicast
  • namehosting
  • network
  • nic-handle
  • nichandle
  • noc
  • oc3
  • org
  • pdn
  • ping
  • pop
  • ppp
  • pro
  • rarp
  • resolver
  • rfc
  • rlogin
  • router
  • sch
  • sendmail
  • smtp
  • snmp
  • soa
  • tcp
  • tcp-ip
  • tdma
  • telnet
  • traceroute
  • unicast
  • unix
  • url
  • uucp
  • vpn
  • wan
  • web
  • webhosting
  • whois
  • wi-fi
  • www
  • zonefile
  • پست-الکترونیکی
  • پستالکترونیک
  • تلنت
  • شبکه
  • کیست
  • میزبانی‌وب
  • وب
  • وبسایت
  • وبگاه
  • هاست

و هم چنین :

  • aero
  • arpa
  • biz
  • com
  • edu
  • gov
  • info
  • int
  • mil
  • mobi
  • museum
  • name
  • net






.

تاريخچه چاپ 26 آذر 1389

تاريخچه چاپ

تا بيشتر از 4 قرن بعد از آنكه يوهانس گوتنبرگ در قرن 15 ميلادي با استفاده از حروف فلزي متحرك فرآيند چاپ را اختراع كرد تمام حروف در يك رشته قالبهاي دست ساز ريخته ميشد. در قرن 19 بود كه هحروف چيني و چاپ ماشيني شد . از اواسط قرن 20 داشتن الكترونيك و ميكرو كامپيوترها در حروف چيني و نقل تصوير و فنون چاپ انقلابي پديد آورده است . در فاصله سالهاي
(1041 تا 1048) صنعتگر چيني بي شنگ با استفاده از حروف سفالي متحرك مطلابي را بر روي كاغذ چاپ مي كرد. در سال 1043 در يكي از كارگاه هاي چوپ در كشور كره از حروف (مسي) استفاده ميشد.

درسال هاي 1436 و 1444 يوهانس گوتنبرگ از اهالي شهر هاينس در آلمان قالب حروف يا هاتريس را اختراع كرد اولين كتابي كه گوتنبرگ براي چاپ انتخاب كرد (كتاب مقدس) بود چرا كه در آن زمان خواهان زيادي داشت. (انجيل) چاپ گوتنبرگ كه بر حسب تعداد سطرهاي هر ستونش به انجيل 42 سطري معروف شد.

هنر چاپ به سرعت در سراسر اروپا رواج يافت براي بالا بردن كارايي ماشينهاي چاپ چوبي تلاشهاي فراواني مبذول شد و هنگاميكه (ويليام هاس) كه در شهر بال سوئيس به ريخته گري حروف اشتغال داشت در سال 1787 نخستين دستگاه چاپ دستي تمام فلزي را درست كرد همان طرح اوليه دستگاه هاي چوبي را در ذهن داشت.

 

هنر كاغذ سازي:

 

هنر كاغذ سازي حدود دو قرن پيش از ميلاد مسيح توسط چيني ها اختراع شد . كاغذ سازي در حول و حوش سال 1800 به صورت ماشيني درآمد. در اين ايام يك فرانسوي به نام (نيكولا لوئي) روبر در كاخانه ديد و در حوالي پاريس نخستين ماشين كاغذ سازي را اختراع كرد . در سال 1805 يك مهندس انگليسي به نام جوزف دستگاهي براي ساختن كاغذ طراحي كرد. كه يك استوانه دوار داشت بعدها اين تحول به توليد كاغذ رول يا وب منجر شد امروزه توليد كاغذ به صورت خودكار انجام مي شود و مرغوبيت آن توسط كامپيوتر كنترل كرد.

 

چاپ :

 

به معناي انتقال و تكثير حروف عكس طرح و نقش روي سطح چاپ شونده است روش هاي مختلف چاپي وجود دارد مانند (برجسته ، صاف، گود، غرباني، غير تماسي در بعضي از منابع تقسيمات ديگري مانند افست، فلسكو، هليوگراور، سيلك اسكرين، لترپرس و ...) ذكر مي شود. در يك تقسيم بندي منطقي مي توان انواع چاپ بصورت زير تقسيم نمود.

چاپ مستقيم: كه سطح چاپ شونده بافرم چاپ تماس پيدا مي كند. مثل لترپرس، كليشه طلا كوب، فلسكو، نايلو پرينت، چاپ گود.

چاپ غير مستقيم: كه سطح چاپ شونده با فرم چاپ تماس ندارد بلكه واسطه اي به نام لاستيك با فرم چاپي تماس گرفته هر مركبي مي شوند و سپس اين عامل واسطه اي با سطح چاپ شونده برخورد مي كند مثل افست، چاپ بالشتكي (تامپون) چاپ غير تماسي كه سطح چاپ شونده نه با فرم چاپ و نه با واسطه اي در تماس است بلك با مكانيسم ديگري همچون استفاده از الكتريسيته ساكن يا پاشيدن جوهر به صورت هدايت شده عمل چاپ انجام مي شود مثل فتوكپي، پرينتر، وانيك جت.

يكي ديگر از انواع چاپها: چاپ هيليوگراور است براي چاپ مجله هاي پرتيراژ كارهاي تبليغاتي بسته بندي ، چاپ پارچه، سفره، پلاستيك، سلفون، جعبه هاي مختلف و .... استفاده مي شود.

بيشتر مجله هاي پرتيراژ اروپايي و آمريكايي با ماشين چاپ هيلوگراور چاپ ميشود.

ضخامت قشر مركب در انواع روشهاي چاپي

روش هاي مختلف چاپي از ميزان انتقال مركب بر روي سطح چاپ شونده متفاوت هستند . قشر مركب يا فيلم مركب، افست از همه كمتر و قشر مركب در روشهاي سيلك اسكرين از همه بشتر است بوطر مثال:

روش چاپي

ضخامت قشر مركب

افست

2/1

لترپرس

5-3

فلسكوگرافي

8-6

هيلوگراور

12-8

افست خشك

3-5/1

سيلك اسكرين

100-20

 

 

نكاتي كوتاه براي طراحان

 

طراحي لي آت، عكاسي، ليتوگرافي، چاپ و صحافي به هم پيوسته يك زنجير هستند.

يك عامل خارجي مثل ناظر چاپ لازم است كه آنرا بهم جوش دهد بايد نوعي كنترل كيفيت و هماهنگي در همه مراحل اعمال شود كه اشكال هر يك از مراحل در مراحل بعدي كار را مختل مي كند.

گام اول: تهيه ارژينال كه اندازه آن بايد وسايل ليتوگرافي و چاپ متناسب باشد ولي بطور كلي بايد دست اندركاران هر مرحله ازكار مرحله قبلي و بعد از خود اطلاع داشته باشند.

يكي از نكات مهمي كه هر گرافيستي بايد به آن توجه كند اينست كه هنگام تحويل سفارش چيزي را ناگفته نگذارد حتي تكليف كوچكترين خز لي آت را روشن كند و موارد ديگر كه در اينجا به طور خلاصه به چند مورد آن اشاره شد.

 

چاپ سيلك اسكرين

 

اين چاپ يكي از انواع چاپ است كه اينروزها در دنيا توانسته به مرزهاي جديدي از كيفيت و كميت برسد و جاذبه فراواني را براي مشتريان چاپ ايجاد كند.

امروزه اين نوع چاپ توانسته در چاپ بر روي لوازمي كه بايد عمر طولاني داشته باشد مثل مدارهاي الكترونيك، كامپيوتر، لباسها، پلاك اتوموبيل، علائم راهنمايي و رانندگي، نقشه هاي بزرگ و تابلوي اعلانات، لوازم و وسايل پلاستيكي، لوازم بسته بندي پلاستيكي و پوسترهاي بزرگ تبليغاتي با چاپ افست در زمينه كميت و هزينه قابل رقابت كند و به موفقيت دست يابد.

در چاپ سيلك اسكرين از تصاويري كه داراي سايه روشن زياد و دقيق باشد توسط دوربينهاي ليتوگرافي فيلم تهيه مي شود طرز تهيه فيلم با دوربينهاي ليتوگرافي ظهور و ثبوت آن در چاپ افست و نيز چاپ سيلك اسكرين بسيار شبيه به هم ميباشد. تفاوت عمده آن ها در روش كپي فيلم ها است كه دليل آن وجود سطوح مختلف مي باشد. يكي از مهمترين بخشهاي چاپ سيلك اسكرين بخش عكاسي و ليتوگرافي است از لحاظ اهميت كار در سطح بالايي قرار دارد كليه فيلم براي چاپ در اي بخش تهيه ميشود.

امروزه ليتوگرافي يكي از مشاغل مهم صنعت چاپ به شمار ميرود به طوريكه در حال حاضر مي توان توسط دستگاه هاي پيشرفته همراه باكامپيوترها و اسكنرها و متخصصان در زمان كوتاهي انواع فيلمهاي ليت، پزتيو، نگاتيو با سايه روشن و يا بدون آن را در اندازه هاي دلخواه سفارش داده و تهيه كرد.

بنابراين نيازي نيست كه هر چاپگر سيلك ديتگاه ليتوگرافي داشته باشد ولي آگاهي از تكنولوژي روند كار و ا مكانات دستگاه ها چاپگر را در بدست آوردن كارهاي متنوع و گاه ابتكاري ياري مي كند.

معرفي دستگاه ها و تكنيكهاي ليتوگرافي: براي تهيه فيلم از ارژينال به اندازه دلخواه درخواست شده از دوربينهاي گوناگون استفاده ميشود.

 

سه نوع دوربين در بخش ليتوگرافي مورد استفاده قرار مي گيرد:

دوربينهاي كوچك

دوربينهاي بزرگ

دوربينهاي سوپر (ريلي)

چاپ فتو سيلك اسكرين

با اين نوع چاپ مي توان روي قوطيهاي پلاستيكي، فلزي، بشكه هاي چوبي، گالنهاي پلاستيكي، بطريهاي پلاستيكي، بطريهاي نوشابه و مايعات نوشته و نقوش مورد نياز خود را كه داري سطح غير مسطح افقي و صاف باشد به چاپ رساند.

چاپ سيلك مدور تفاوت بارزي با سيلك مسطح دارد و اين اختلاف از جايي پديد مي آيد كه در چاپ مسطح سرتاسر شابلون را طي مي كند و شابلون در حال سكون باقي مي ماند. در حاليكه در چاپ روي اجسام مدور عكس اين حالت را دارا مي باشد به عبارتي (اسكوئيجي) در چاپ مدور ثابت مي ماند و شابلون در امتداد بردار اسكوئيجي حركت كرده و عمل چاپ را انجام مي دهد.

 

ليتوگرافي فن آوري صنعتي

 

استفاده از سنگ ليتو گرافي به علت سنگيني و حجم آن كار چاپ را مشكل مي ساخت و جابجايي و حمل و نقل آن را هم دشوار بود. به علاوه هميشه بيم آن ميرفت كه سنگي كه با آن همه دقت و زحمت تهيه شه بشكند يا لب پَر شود.

يكي ديگر از انواع ليتوگرافي براساس خاصيت جدايي آب و چربي عمل مي شد ولي چون به جاي سنگ (ليتو) از فنر روي (زينك) استفاده ميشد آن را زينكوگرافي هم مي گفتند . بعدها آلياژهايي از فلزهاي ديگر هم مورد استفاده قرار گرفت مانند آلومينيوم كه آنرا آلگرافي ناميدند.

به طور كلي طرحي. نوشتن يا كپي كردن روي فلزات را متالوگرافي مي ناميدند.

 

فتوليتوگرافي

 

همان آماده سازي چاپ افست است و اگر بخواهيم اين نوع چاپ را بشناسيم بايد با چاپ افست آشنايي پيدا كنيم.

 

افست

 

چاپ ليتوگرافي كه افست خوانده ميشود با استفاده از پليت تهيه شده به روش فتوليتوگرافي و به صورت زير انجام ميشود:

طرح يا نوشته روي پليت مركبي شده روي يك سيلندر لاستيكي و بطور ناخوانا چاپ ميشود. سپس از آنجا روي كاغذ يا موارد ديگر منتقل ميشود. برخلاف روش لترپرس و چاپ گود كه كاغذ مستقيماً با فرم تماس مي گيرد. در چاپ افست كاغذ با پليت تماس نميگيرد بلكه مستقيم و به واسطه يك سيلندر لاستيكي چاپ ميشود به همين خاطر چاپ افست را چاپ غير مستقيم نيز مي گويند.

يك چاپچي آمريكايي به نام (ايرا.و.رابل) به طور تصادفي از سال 1904 اين روش را كشف كرد و ماشيني براي پرس كاغذ به روش افست ساخت.

 

ليتوگرافي: فن آوري هنري

ليتو در زبان يوناني به معناي سنگ و (گراف) به معناي نوشتن است ليتوگرافي به گونه اي از چاپ و تكثير گفته ميشود كه طرح يا نوشته ابتدا روي سنگ كشيده شود و پس از آماده سازي سنگ براي چاپ با قرار دادن كاغذ روي آن در ماشين مخصوص با اندكي فشار عمل چاپ صورت گيرد. در واقع معناي صحيح ليتوگرافي (چاپ سنگي) است. اين روش به طور تصادفي توسط يك آهنگساز آلماني به نام (آلوئيس رنه فلدر) كشف شد (در سال 1789 يعني 350 سال پس از اختراف گوتنبرگ)

اساس اين روش بر جدايي آب و چربي استوار است به اين ترتيب كه ابتدا طرح مورد نظر روي لوحه سنگ نوشته ميشود.

در نتيجه جايي كه نبايد چاپ شود . كه آبدر رطوبت را به خود بگيرد ولي مركب چاپ را دفع كند و جايي كه بايد چاپ شود برعكس مركب مي پذيرد ولي آب را دفع مي كند.

با پيشرفت ليتوگرافي (چاپ سنگي): يكي از جالبترين نكته ها در مورد ليتوگرافي اين است كه طراحان و ليتوگرافان بايد هنرمندان بسيار دقيق و كار آزموده اي باشند.

زيرا امكان روتوش در كار بسيار كم است و چنانكه يك خط كلفت يا نازك شود بايد سنگ را كنار گذاشت و از اول طرح را روي سنگ ديگري كشيد.

 

ترام در ليتوگرافي و چاپ

 

در ابتدا تعريف كلي در مورد ترام مي كنيم. ترام عبارتست از سطح شفاف شبكه بندي شده اي كه بين فيلم و ارژينال قرار مي گيرد و پس از عكاسي تصوير را به نقاط بسيار ريزي تقسيم مي كند و همچنين نقاط ريزي كه روي فيلم يا فرم چاپ يا سطح چاپ شده قرار مي گيرد نيز ترام مي گويند.

ابداع ترام: به سال 1882 برمي گردد.كه Meisen bach آلماني در شهر مونيخ براي نخستينبار توانست تن پيوسته يك تصوير را به صورت ترام در آورد.

ترام يكي از اساسي ترين و درعين حال پيچيده ترين مقولات چاپي است اغلب ليتوگرافان با يك يا دو نوع ترم كار كرده اند و از انواع ديگر آن بي خبرند.

شكل ترام بايد متناسب با روش هاي چاپي و نوعي ارژينال انتخاب شود همچنين ريزي يا درشتي ترام متناسب با روشهاي چاپي نوعي كاغذ شرايط چاپ بايد تغيير كند. ترام براي چاپ فلسكو يا افست يا هيلوگراور و يا سيلك اسكرين و همچنين ترام براي چاپ روزنامه يا كتاب مقدس.

اگر يك عكس را روي شيشه فتوكپي بگذاريد و كپي آنرا بگيريد چه خواهيد ديد. تصوير همن عكس را به صورت سياه و سفيد ولي در جاهايي كاملا به صورت يكدست تيره و در جاهايي هم سفيد.در انواع روش هاي چاپي با دو وضعيت روبه رو هستيم يا رنگ تخت و يكدست يعني تمپلات (Solid) و يا چاپ ترامه با نقاط مركبي كه بين آنها فضاهاي خالي وجود دارد. ترام در مراحل مختلف كار داراي جلوه هاي متفاوتي مي باشد:

ترام شيشه اي / ترام دستي / ترام ريز و درشت. اصل ترام ، ترام شيشه اي است توليد آن يكي از دقيق ترين كارها ي تكنولوژي پتيك است اساس كار شيشه ترام بين عدسي دوربين و فيلم قرار مي گيرد و تصوير منتقل شده از عدسي را به صورت نقطه نقطه از خود عبور مي دهد.

ترام دستي به روش عكاسي روي ترام شيشه اي يا توسط اسكنر ساخته مي شود. ترام دستي داراي چهار جزء مي باشد:

1-      پايه پوليستر كه در برابر خراش و پيچ و تاب مقاوم است.

2-      قشر حساس محلول نقره به رنگ خاكستري يا رنگ ماژينتا.

3-      رويه محافظ كه تداخل نمونه هاي ترام حالتي كه براساس تماس دو سطح خيلي صاف پديد مي آيد.

4-      قشر مقاوم در برابر موج داشتن و جمع شدن حالتي كه بر اثر رطوبت و دماي محيط ايجاد مي شود.

ريزي و درشتي ترام را با خط بر سانتي متر يا خط بر اينچ بيان مي كند يعني در يك سانتيمتر چند نقطه ترام جاي مي گيرد. 20-25-24 خط بر سانتيمتر به عنوان ترام درشت و ترام هاي 40-48-60 ترام ريز خوانده مي شود.

عواملي چند در انتخاب ترام مؤثرند براي كاغذهاي ناهموار و بدون پوشش (ترام درشت) و براي كاغذهاي با سطح صاف (ترام ريز) مناسب است.

 

 

 

.

 

فاکتور جدید گوگل در پیج رنک صفحات 26 آذر 1389

فاکتور جدید گوگل در پیج رنک صفحات

گوگل امروز در وبلاگ رسمی خود اعلام کرد که از این پس گزینه جدیدی را برای امتیاز دهی صفحات در نتایج جستجوهایش اعمال خواهد کرد. گزینه ای به نام سرعت سایت یا Site Speed. این مورد بیانگر چگونگی پاسخ یک وب سایت به درخواست های فرستاده شده از سمت کاربر است.

سرعت بخشیدن به سایت ها از مهم ترین عوامل طراحی وب سایت و در حال حاظر، پیج رنک است. این مورد نه تنها برای صاحبان سایت ها، بلکه برای کاربران هم مفید است. البته به گفته گوگل، در حال حاظر به دلیل تازه بودن این موضوع تنها کمتر از یک درصد از نتایج جستجو بر اساس سرعت سایت ها فهرست بندی می شود.

اگر شما صاحب یک وب سایت و یا طراح وب هستید، برای فهمیدن سرعت سایت خود می توانید از افزونه Page Speed گوگل برای این کار استفاده کنید. این افزونه باید به همراه افزونه FireBug مرورگر فایرفاکس نصب شود. از آنجایی که گوگل، دانلود از سرور های خود را برای کاربران ایرانی مسدود کرده، شما می توانید آخرین نسخه فعلی این افزونه را از این آدرس دانلود کنید

 

.

GoogleLogoOnWall-1.jpg

 

 

 

 

.

W3C چیست و چه کاری انجام میدهد؟ 26 آذر 1389


کنسرسیوم شبکه جهانی وب (W3C) یک کنسرسیوم از صنعت بین المللی است که به "هدایت وب به سوی استعدادهای  وب, استاندارد, کنسرسیوم ,W3Cنهان آن" اختصاص داده شده است. توسط تیم برنرز لی ، مخترع وب ، رهبری شده است. در سال 1994 تاسسیس شده است ، W3C بیش از 450 عضو سازمانی دارد که شامل Microsoft ، America Online ( کمپانی مادرNetscape Communications ) ، Apple Computer، Adobe ، Macromedia، Sun Microsystemsو مجموعه ای متنوع از دیگر تولید کنندگان نرم افزار و سخت افزار ، تامین کننده محتوا ، نهادهای علمی و شرکتهای ارتباط از راه دور. کنسرسیوم توسط سه سازمان تحقیقاتی میزبانی میشود : MIT در آمریکا ، INRIA در اروپا و Keio University در ژاپن.

W3C خصوصیات آزاد (استانداردهای عملی) را گسترش میدهد تا قابلیت همکاری محصولات مربوط به وب را بهبود بخشد. نظریه های W3C توسط گروههای کاری شامل اعضای کنسرسیوم و کارشناسان دعوت شده گسترش می یابد. گروههای کاری موافقت عمومی از شرکتهای و سازمانهای درگیرایجاد نرم افزارهایی برای وب هستند را به دست آورند. و پیش نویسهایی عملی و نظریه های پیشنهادی ایجاد کنند. اینها در مرحله بعد به عضویت و مدیریت W3C برای تصویب رسمی به عنوان نظریه های W3C فرستاده خواهند شد. اطلاعات اضافی در مورد این فرآیند در وب سایت W3C قابل دسترسی است.

 

 

W3C چه کاری انجام میدهد ؟

W3C خصوصیات آزاد (استانداردهای عملی) را گسترش میدهد تا قابلیت همکاری محصولات مربوط به وب را بهبود بخشد. نظریه های W3C توسط گروههای کاری شامل اعضای کنسرسیوم و کارشناسان دعوت شده گسترش می یابد. گروههای کاری موافقت عمومی از شرکتهای و سازمانهای درگیرایجاد نرم افزارهایی برای وب هستند را به دست آورند. و پیش نویسهایی عملی و نظریه های پیشنهادی ایجاد کنند. اینها در مرحله بعد به عضویت و مدیریت W3C برای تصویب رسمی به عنوان نظریه های W3C فرستاده خواهند شد. اطلاعات اضافی در مورد این فرآیند در وب سایت W3C قابل دسترسی است.

 

 

 



انواع تجارت الکترونیک (بصورت کامل) 26 آذر 1389

انواع تجارت الکترونیک :

 

Business to business

B2B

تجارت فروشنده با فروشنده

B2B اولین خرید و فروش معاملات الکترونیکی است و هنوز هم طبق آخرین آمار بیشترین عایدی را کسب می کند. در B2B تجار نه تنها مجبورند مشتریان خود را بشناسند، بلکه باید واسطه ها را نیز شناسایی کنند. در این مدل همه ی شرکاء و خدمات مرتبط با تجارت بین المللی از قبیل: تأمین کنندگان، خریداران، فرستندگان دریایی کالا، لجستیک (پشتیبانی)، خدمات (سرویس های) بازرسی، اخبار بازاریابی و کاربریهای نرم افزار را که موجب سهولت در امور تولید، خرید و فروش می گردند در یک محل گرد هم می آیند.

B2B در جایی استفاده می گردد که بخواهیم خرید و فروش عمده را به کمک تجارت الکترونیکی انجام و خارج از حیطه خرده فروشان عمل نماییم. چرا که خرده فروشی در اینترنت با خطرات بسیار همراه است زیرا مشتریان تمایل ندارند تا همه چیز را از روی اینترنت خردیداری کنند و فقط روی برخی از اجناس دست می گذارند و سایر موارد برایشان اهمیت چندانی ندارد. شرکت Cisco یکی از اولین شرکت های بزرگی بود که در جولای 1996 سایت تجارت الکترونیکی خود را راه اندازی کرد و بعد از آن تلاش جدی، بقیه ی شرکت ها برای چنین امری آغاز شد. یک ماه بعد شرکت های کامپیوتری عظیمی نظیر Microsoft و IBM نرم افزارهای تجاری خود را که امکان انجام فروش از طریق اینترنت را فراهم می کرد به بازار عرضه نمودند.

Forrester Research که به تجزیه و تحلیل فعل و انفعالات در بخش فناوری مشغول است در 1999 تخمین زد که حجم مبادلات B2B تا سال 2004 در ایالات متحده به یک تریلیون دلار و در سال بعد از آن به 2/7 تریلیون دلار برسد. دولت استرالیا با همکاری شرکت معتبر ITOL قصد دارد در یک برنامه 5 سال مبلغ 6/6 میلیون دلار برای زیر ساخت های تجارت الکترونیک هزینه کند. این مبلغ صرف برنامه B2B خواهد شد. به صورت طبیعی در B2B فروش مستقیم، منبع اصلی درآمد به حساب می آید، مانند وقتی که یک فروشنده محصول خود را به یک فروشنده دیگر مستقیماً می فروشد. با این وجود وب می تواند روی فروش مستقیم تأثیر بگذارد و این قاعده را بر هم بزند.

در این نظام جدید اقتصاد جهانی که به سمت تداوم ارتباطات الکترونیکی در حال پیش روی است مشکلاتی نیز وجود دارد. از جمله اینکه رو در رو نبودن مشتری و فروشنده باعث می شود تا معامله به صورت گیرد. این مشتریان برای دریافت اطلاعات بیشتر باید به تلفن به مرکز اصلی وصل شوند، اما هیچ تضمینی برای اینکه کسی آن سوی خط باشد وجود ندارد.

Business to Consumer

B2C

تجارت فروشنده با مصرف کننده

بیشترین سهم در انجام تجارت الکترونیکی از نوع B2C را خرده فروشی تشکیل می دهد. این نوع تجارت با گسترش وب به سرعت افزایش پیدا کرد و اکنون به راحتی می توان انواع و اقسام کالاها از شیرینی گرفته تا اتومبیل و نرم افزارهای کامپیوتری را از طریق اینترنت خریداری کرد. B2C از حدود 5 سال پیش با راه اندازی سایت هایی چون amazon و CDNOW آغاز شد. Jeff Bezor مؤسس شرکت amazon، سایت خود را فقط برای فروش کتاب از طریق اینترنت راه اندازی کرد و این ایده ساده مقدمه ای بود برای یک تحول جهانی.

در تجارت الکترونیکی B2C در یک  طرف معامله، تولید کننده (فروشنده) محصول و در طرف دیگر، خریدار (مصرف کننده نهایی) قرار دارد. موفقیت در این مدل وابسته به تجربیاتی است که به مشتری ارائه می گردد . باید به مشتری سرویس های ارائه گردد که در مدل سنتی به آنها خود خو گرفته است و شرایط مشابه را به وجود آورد. شرکت هایی نظیر amazon و REI

Business to business

B2B

تجارت فروشنده با فروشنده

B2B اولین خرید و فروش معاملات الکترونیکی است و هنوز هم طبق آخرین آمار بیشترین عایدی را کسب می کند. در B2B تجار نه تنها مجبورند مشتریان خود را بشناسند، بلکه باید واسطه ها را نیز شناسایی کنند. در این مدل همه ی شرکاء و خدمات مرتبط با تجارت بین المللی از قبیل: تأمین کنندگان، خریداران، فرستندگان دریایی کالا، لجستیک (پشتیبانی)، خدمات (سرویس های) بازرسی، اخبار بازاریابی و کاربریهای نرم افزار را که موجب سهولت در امور تولید، خرید و فروش می گردند در یک محل گرد هم می آیند.

B2B در جایی استفاده می گردد که بخواهیم خرید و فروش عمده را به کمک تجارت الکترونیکی انجام و خارج از حیطه خرده فروشان عمل نماییم. چرا که خرده فروشی در اینترنت با خطرات بسیار همراه است زیرا مشتریان تمایل ندارند تا همه چیز را از روی اینترنت خردیداری کنند و فقط روی برخی از اجناس دست می گذارند و سایر موارد برایشان اهمیت چندانی ندارد. شرکت Cisco یکی از اولین شرکت های بزرگی بود که در جولای 1996 سایت تجارت الکترونیکی خود را راه اندازی کرد و بعد از آن تلاش جدی، بقیه ی شرکت ها برای چنین امری آغاز شد. یک ماه بعد شرکت های کامپیوتری عظیمی نظیر Microsoft و IBM نرم افزارهای تجاری خود را که امکان انجام فروش از طریق اینترنت را فراهم می کرد به بازار عرضه نمودند.

Forrester Research که به تجزیه و تحلیل فعل و انفعالات در بخش فناوری مشغول است در 1999 تخمین زد که حجم مبادلات B2B تا سال 2004 در ایالات متحده به یک تریلیون دلار و در سال بعد از آن به 2/7 تریلیون دلار برسد. دولت استرالیا با همکاری شرکت معتبر ITOL قصد دارد در یک برنامه 5 سال مبلغ 6/6 میلیون دلار برای زیر ساخت های تجارت الکترونیک هزینه کند. این مبلغ صرف برنامه B2B  خواهد شد. به صورت طبیعی در B2B فروش مستقیم، منبع اصلی درآمد به حساب می آید، مانند وقتی که یک فروشنده محصول خود را به یک فروشنده دیگر مستقیماً می فروشد. با این وجود وب می تواند روی فروش مستقیم تأثیر بگذارد و این قاعده را بر هم بزند.

در این نظام جدید اقتصاد جهانی که به سمت تداوم ارتباطات الکترونیکی در حال پیش روی است مشکلاتی نیز وجود دارد. از جمله اینکه رو در رو نبودن مشتری و فروشنده باعث می شود تا معامله به صورت گیرد. این مشتریان برای دریافت اطلاعات بیشتر باید به تلفن به مرکز اصلی وصل شوند، اما هیچ تضمینی برای اینکه کسی آن سوی خط باشد وجود ندارد.

Business to Consumer

B2C

تجارت فروشنده با مصرف کننده

بیشترین سهم در انجام تجارت الکترونیکی از نوع B2C را خرده فروشی تشکیل می دهد. این نوع تجارت با گسترش وب به سرعت افزایش پیدا کرد و اکنون به راحتی می توان انواع و اقسام کالاها از شیرینی گرفته تا اتومبیل و نرم افزارهای کامپیوتری را از طریق اینترنت خریداری کرد. B2C از حدود 5 سال پیش با راه اندازی سایت هایی چون amazon و CDNOW آغاز شد. Jeff Bezor مؤسس شرکت amazon، سایت خود را فقط برای فروش کتاب از طریق اینترنت راه اندازی کرد و این ایده ساده مقدمه ای بود برای یک تحول جهانی.

در تجارت الکترونیکی B2C در یک  طرف معامله، تولید کننده (فروشنده) محصول و در طرف دیگر، خریدار (مصرف کننده نهایی) قرار دارد. موفقیت در این مدل وابسته به تجربیاتی است که به مشتری ارائه می گردد . باید به مشتری سرویس های ارائه گردد که در مدل سنتی به آنها خود خو گرفته است و شرایط مشابه را به وجود آورد. شرکت هایی نظیر amazon و REI روی شهرت خود محیط نیرومند online را تدارک دیده اند که بتوانند رضایت بی چون و چرای مشتری را جلب نمایند. شکل دیگر تجربیات Online مشتری این است که رابطه تصویری با مشتری به درستی انتخاب گردد. متن و گرافیکی که مشتری باید با آن به جای فروشنده تبادل نظر کند باید خوب طراحی شده باشد.

پس از هک شدن بسیاری از وب سایت های خرده فروشان اینترنتی مانند Creditcards و egghead و ... بسیاری از مشتریان نسبت به دزدیده شدن اطلاعات شخصی شان توسط هکرها بسیار حساس شده اند، که این امر باعث کاهش معاملات الکترونیکی در مقاطع و فواصل زمانی زیادی شده، اما معاملات را به نقطه صفر نرسانده است و مردم هنوز از فروشگاه های Online استفاده می کنند.

هم اکنون این روش در کشور ما موجود است و مورد استفاده قرار می گیرد و  در این روش خریدار به طور مستقیم با توزیع کننده از طریق اینترنت وارد معامله می شود. هم اکنون سازمانی هایی مانند شهروند چنین خدماتی را ارائه می کنند، اما این خدمات هنوز به صورت عامله در میان ما جا نیفتاده است. حتی میان کاربران حرفه ای اینترنت در ایران استفاده از این خدمات کمتر مرسوم است.

Consumer to Consumer

C2C

تجارت مصرف کننده با مصرف کننده

در این مدل تجارت الکترونیکی، مزایده ها و مناقصه های کالال از طریق اینترنت انجام می گیرد. مدل C2C شبیه نیازمندیهای طبقه بندی شده یک روزنامه و یا شبیه به یک دکه در بازار دست دوم یا سمساری است. ایده اصلی این مدل این است که مصرف کنندگان با یکدیگر بدون واسطه به خرید و فروش بپردازد. ebey غول حراجی Online بزرگ ترین نمونه اولیه مدل C2C می باشد. ebey خود چیزی نمی فروشد و به عنوان واسطی بین خریداران و فروشندگان به ارائه محصولاتتی در حراجی Online عمل می کند. به عنوان مثال ebay اجازه می دهد فروشنده قیمت اولیه خود را در حراجی قرار دهد و سپس شرکت کنندگان در حراج قبل از اتمام مدت باید روی کالای به حراج گذاشته شده اظهار نظر کنند. سایت های اینترنتی دیگر نظیر Autobytel و Carsmart نمونه هایی از مدل C2C می باشد.

به دلیل ناچیز بودن هزینه تبلیغات در اینترنت استفاده از مدل C2C توسط کاربران اینترنتی جهت فروش کالاهای مورد نظر خود توجه قرار گرفته است.

 

Consumer to Business

C2B

تجارت مصرف کننده با فروشنده

در حالیکه بازار مصرف کننده Online روز به روز در حال گسترش است، بسیاری از خریداران دریافته اند که شیوه انتخاب محصول بسیار گسترده و ممکن است آنان را غوطه ور سازد. چرا که وقتی مصرف کنندگان، سایت هایی را در ارتباط با فروش محصول مورد نظر خود می یابند، یافتن خود محصول در آن سایت و به دست آوردن قیمت محصول اغلب کار دشوار است.

بنابراین جهت راحت تر نمودن امر خرید، نیاز به روشهای جدید خرید و فروش اینترنتی Online است که در آژانس های فروش به سوددهی منتهی شود بایستی از یک استرتژی فروش استفاده نمایند مانند Priceline که خود را با این استراتژی تطبیق داده است.

 

Peer to Peer

P2P

تجارت نقطه به نقطه

مدل تجارت الکترونیکی P2P برای تسویه حساب کردن شرکت کنندگان در حراج با فروشنده است که مشهورترین آنها سرویسی است به نام Paypal. تجارت P2P در چهار چوبی کار می کند که افراد بتوانند مستقیماً باهم پول رد و بدل کنند و در حالیکه سهم اصلی داد و ستد پولی را نقل و انتقالات رو در رو بعهده دارد، فناوری تلفن های همراه تعداد افراد بیشتری را در داد و ستد غیر حضوری سهیم می کند. قبل از Paypal بسیاری از تاجران Online در قد و قواره های متفاوت پرداخت مشتریها را از طریق حساب کارت های اعتباری تجارت دریافت می کردند.

با استفاده از سخت افزار Mondex که زیر مجموعه  Mastercard می باشد، کاربران قادرند نقل و انتقالاات الکترونیکی پولی خود را انجام دهند و پول خود را از یک کارت اعتباری به کارت اعتباری دیگر منتقل نمایند. تحوه استفاده از تلفن همراه بدین صورت است که به جای فناوری GSM که استاندارد معمول ارتباطی تلفن همراه در بسیاری از کشورها به ویژه در اروپاست، فناوری دیگری تحت پروتکل بکارگیری نرم افزار کاربردی از طریق تجهیزات بی سیم (Wireless Application Protocol)که به اختصار WAP نامیده می شود، جایگزین می گردد. در این شیوه جدید، هر تلفن همراه از طریق مرکز تلفن با یک کامپیوتر سرویسگر مرتبط می شود و می تواند نرم افزار مورد نیاز کاربر خود را بر روی کامپیوتر مذکور فعال نماید. بدین ترتیب استفاده کننده می تواند اطلاعات خود را از طریق کامپیوتر سرویسگر که خود از طریق اینترنت و یا شبکه های ارزش افزوده (VAN) به مراکز تجاری و خدماتی متصل است ارسال و یا دریافت نماید.

 

Business to Administration

B2A

تجارت فروشنده با اداره

این نوع تجارت الکترونیکی شامل تمامی مبادلات تجاری ــ مالی بین شرکت ها و سازمان های دولتی است. تأمین نیازهای دولت توسط شرکت ها و پرداخت عوارض مالیات ها از جمله مواردی است که می توان در این گروه گنجاند. تجارت B2A در حال حاضر دوران کودکی خود را طی می کند ولی در آینده ای نزدیک زمانی که دولت ها به ارتقاء ارتباطات خود تمایل و توجه نشان دهند، به سرعت رشد خواهد نمود.

 

Consumer to Administration

C2A

تجارت مصرف کننده با اداره

مدل تجارت الکترونیکی C2A هنوز پدیدار نشده است. ولی به دنبال رشد انواع B2C و B2A، دولت ها احتمالاً مبادلات الکترونیکی را به حیطه هایی همچون جمع آوری کمک های مردمی، پرداخت مالیات بر درآمد و هر گونه امور تجاری دیگری که بین دولت ها و مردم انجام می شود، گسترش خواهند داد.

با تجربه و آزمایش تمام مدل های تجاری Online که تا کنون بیان شد، مشخص است که با وجودی که تجارت الکترونیک که پدیده تقریباً جدید و نوپاست اما بسیار فعال است. دانشمندان صنعتی معتقدند که یافتن منابع درآمد Online مطمئن، با سعی و خطا آزمایش می شود. مدل های B2C و B2B بیشترین توجه را امروزه به خود جلب کرده اند ولی مدل های دیگر هنوز در حال تعدیل استراتژیهایشان هستند و روشهایشان را گسترش می دهند. به هر حال عاقلانه است که ما راجع به 5 سال ابتدای کار تجارت الکترونیک مانند 5 سال ابتدای زندگی یک کودک بیندیشیم.

 

مزایای تجارت الکترونیکی از نوع B2C

تجارت الکترونیکی یک فناوری برای تغییر است. شرکت هایی که از آن به هدف ارتقاء سیستم فعلی خود استفاده می کنند از مزایای آن بطور کامل بهره نخواهند برد. بیشترین امتیازات تجارت الکترونیکی نصیب سازمان هایی خواهد شد که می خواهند روش و ساختار تجارت خود را تغییر داده و آن با تجارت الکترونیکی همگون سازند.

* از دید خریداران فروشگاههای الکترونیکی، مهمترین امتیازاتی که می توان به تجارت الکترونیکی منسوب کرد که عبارتند از:

1- کاتالوگ و مشخصات کالاها به سهولت قابل دسترسی و مشاهده بوده و مشتری همچنین قادر است براساس ویژگیهای متعدد (همچون نام، نوع، رنگ، وزن، قیمت و ...) کالای مورد نظر خود را جستجو نماید. توضیح کالاها می تواند به همراه تصاویر متعدد بوده و در عین حال می تواند شامل تصاویر سه بعدی نیز باشد که مشتری از زوایای گوناگون کالای مورد نظر را مشاهده نماید.

2- کالاها و خدمات می توانند توسط بقیه خریداران نظر دهی شوند و مشتری قادر است از نظرات بقیه خریداران در مورد کالای مورد نظر خود مطلع شود.

3- خرید از فروشگاه می تواند بصورت 24 ساعته و در تمام روزهای هفته انجام گیرد.

4- بعضی از محصولات (همچون نرم افزار، کتابهای الکترونیکی، موسیقی، فیلم، ...) در همان زمان خرید قابل دریافت از سایت فروشگاه هستند.

5- کالاها معمولاً از فروشگاههای فیزیکی ارزان تر خواهد بود (به علت کم بودن هزینه های سربار فروشگاه و زیاد بودن تعداد خریداران).

6- فشار و استرس معمول در هنگام خرید از یک فروشگاه فیزیکی، به هنگام خرید از یک فروشگاه الکترونیکی وجود نخواهد داشت.

7- مقایسه انواع گوناگون یک کالای خاص در فروشگاههای مختلف می تواند به راحتی انجام گیرد. فاصله بین این فروشگاهها به اندازه یک Click است.

8- خریدار قادر است کلیه فروشگاهها را برای یافتن مناسب ترین قیمت بری کالای مورد نظر خود جستجو کند.

9- خریدار پس از انتخاب کالا، بسادگی و با فشردن چند کلید قاد به انجام سفارش و پرداخت هزینه ها بوده و بعد از مدت معینی کالای خریداری شده را در منزل خود دریافت خواهد کرد.

10- بعد از دریافت کالا، اگر مشکلی در کالای دریافت شده موجود باشد، خریدار می تواند به سایت فروشگاه مراجعه کرده و از امکانات ارجاع کالا استفاده نماید.

از دید فروشندگان و صاحبان فروشگاههای الکترونیکی، موارد زیر نیز بعنوان امتیازات تجارت الکترونیکی محسوب می گردند:

1- هزینه راه اندازی فروشگاه الکترونیکی بسیار کمتر از فروشگاههای فیزیکی است.

2- مشتریان، منحصر به یک منطقه یا کشور خاص نبوده و محیط فروشگاه با مرزهای جغرافیایی محدود نخواهد بود.

3- رقابت برای جذب مشتری سبب ارتقاء کیفیت محصولات و خدمات خواهد شد.

4- مدیریت فروشگاه و تعیین راهکارهای آتی کاملاً ساخت یافته می گردد.

5- فروشگاهها قادر خواهند بود مشتریان خود را براساس سلیقه، علاقه و انتخابهای ایشان شناسایی کرده و آنها را در انتخاب کالای مورد نظر خود راهنمایی کنند.

6- اضافه کردن سرویسهای جدید نظیر پشتیبانی خدمات، جوابگویی به سؤالات مشتریان و غیره می تواند به سهولت انجام پذیرد.

7- رقابت و بازاریابی می تواند با ایجاد یک بازار مناسب و حضور جذاب در شبکه جهانی اینترنت انجام گیرد.

8- ارتباط با مشتریان، تولید کنندگان، و دیگر افراد درگیر، می تواند با استفاده از صفحات WEB، نامه های الکترونیکی و EDI تسهیل شود.

9- سفارشات می توانند بصورت الکترونیکی ارسال و دریافت شوند.

10- تعداد مشتریان و خریداران به سرعت قابل افزایش است.

11- نرخ سود در مقابل هزینه های مصرفی افزایش خواهد یافت.

12- ارتباط با تولیدکنندگان کالاها، با حذف واسطه ها، بهینه می گردد.

 

۵ نکته در مورد فروش دامنه 26 آذر 1389

فروش دامنه کار آسانی نیست و متاسفانه، دریافت پیشنهادهای قابل قبول هر روز اتفاق نمی‌افتد. ۵ نکته‌ی زیر به شما کمک می‌کند که دامنه‌ی خود را کمی آسان‌تر بفروشیداخبار دامین.
  1. در سایت خود یا صفحه پارکینگ خود لینکی بگذارید که نشان دهد دامنه شما برای فروش می‌باشد. اکثر پارکینگ‌ها این خاصیت را دارند. پیشنهاد می‌کنم که اطلاعات whois خود را به طور دقیق و صحیح وارد کنید. اگر خریدارها شما را پیدا نکنند نمی‌توانند پیشنهاد خود را برای شما ارسال کنند.
  2. دامنه خود را در سایت‌های حراجی دامنه لیست کنید.
  3. جستجو کنید و بهترین شرایط استفاده از دامنه‌ی خود را به‌دست آورید. به‌طور مثال دامنه UsedCarParts.com، کلمات “Used Car Parts” را جستجو کنید سپس به نتایج چند صفحه اول جستجوی خود ایمیل بفرستید و سوال کنید که مایل به خرید این دامنه هستند یا خیر. شاید نام دامنه‌ی شما از دامنه‌ی آن‌ها بهتر باشد و یا این که آن‌ها بخواهند با خرید این دامنه هرگونه شرایط رقابت را کاهش دهند.
  4. با صاحبان سایر پسوندها تماس بگیرید. به‌طور مثال همان دامنه بالا، UsedCarParts.com، با صاحبان دامنه‌های UsedCarParts.net, .org, .ws و غیره تماس بگیرید
  5. دامنه‌ی خود را در تالارهای فروش دامنه معرفی نمائید. فروش به مصرف کننده‌ی نهایی اصولا با قیمت بالاتری اتفاق می‌افتد، اما فروختن به سرمایه‌گذاران دامنه سریع‌تر و آسان‌تر است و شما قادر خواهید بود تعداد بیشتری را بفروش برسانید. به علاوه ، اکثر سرمایه‌گذاران دامنه خریداران نهایی هستند!

و آخرین نکته از این مقاله، خارج از مباحث فوق درباره‌ی دامنه. زمانی که پیشنهادی دریافت و یا ارسال می‌کنید همیشه نقش یک توسعه‌دهنده را بازی کنید. نقشی شبیه این‌که قبلا برنامه‌ای برای توسعه‌ی دامنه داشته‌اید و این‌که برنامه‌های شما تغییر کرده‌اند و چیزی شبیه به این، با این کار شما می‌توانید آن‌ها را متقاعد سازید.

حالا بروید و دامنه‌های خود را بفروشید، در این راه پیش قدم باشید!

به امید موفقیت هر چه بیشتر شما

 


 

 

 

طراحی و تولید بسته بندی 26 آذر 1389

اغلب تیراژ محصولاتی که بسته‌بندی می‌شوند بالاست و محاسبه اشتباه از لحاظ نوع مقوا، ابعاد بسته‌بندی، میزان دور ریز مقوا، طرح تیغ، نوع پوشش و ... مسائل مختلفی هستند که ضررهای بالایی برای کارفرما به دنبال دارند.

غیر از این درصورتی که شما نتوانید به کارفرمای خود طرح مناسبی را که شامل پیام محصول، مرتبط با نوع کالای بسته‌بندی شده ارائه بدهید، بازهم در فروش آن محصول خلل ایجاد کرده‌اید.

دانستن الفبای تولید یک بسته‌بندی خوب مستلزم دانش طراح گرافیک از مراحل مختلف تولید آن و ارتباط تنگاتنگ با لیتوگرافی، چاپخانه، کاغذ فروشی، قالب‌سازی و غیره حتی قبل از طراحی محصول مورد نظر می‌باشد.

بارها مشاهده شده که طراح نمونه طرحی را به تصویب سفارش دهنده رسانده و هزینه‌های خریداری مقوا، لیتوگرافی و چاپ انجام شده ولی به ‌دلائل مختلف درمراحل دیگر کار متوقف شده و یا کل کار باطله شده است.

گاهی یک طرح خوب با اجرای مناسب سال ها تجدید چاپ و حتی تبدیل به یک برند (Brand)شده و محصولات مشابه از ایده آن طرح برای فروش محصول خود استفاده کرده‌اند.

 

 

 

 

.

فروشگاه اینترنتی چیست؟ 26 آذر 1389

 

نرم افزار فروشگاه ساز اینترنتی یک وب سایت است که مانند یک فروشگاه سنتی، اجناس مختلفی از طریق این وب سایت برای فروشگاه ساز ، فروشگاه ، نرم افزار فروشگاه ساز نگاه نوفروش عرضه می شود. بازدیدکنندگان از فروشگاه، امکان مشاهده محصولات در قالب گروههای مختلف ایجاد شده توسط شما یا از طریق جستجو و مشاهده مشخصات هر محصول و قیمت آن را خواهند داشت. در صورتیکه بازدیدکنندگان قصد خرید یک یا چند محصول از محصولات ارائه شده توسط شما را داشته باشند پس از ثبت نام در سایت، سفارش مورد نظر خود شامل کالاها و تعداد آنها را ثبت خواهند کرد. شما به عنوان مدیر سایت قادر خواهید بود کلیه سفارشات ثبت شده در سیستم را در ساعات خاصی که توسط شما تعیین می شود، مشاهده و پس از بررسی، نسبت به تحویل کالا به مشتری اقدام نمایید.


روشهای مختلفی برای تسویه حساب با خریداران در فروشگاه اینترنتی وجود دارد. شما هم می توانید تسویه فاکتورها را از طریق پرداخت الکترونیک بانکهایی مانند بانک پارسیان یا بانک سامان انجام دهید و یا در هنگام تحویل کالا به مشتری نقدا وجه فاکتور را دریافت نمایید. همچنین مشتریان می توانند پس از پرداخت وجه به حساب و ثبت اطلاعات فیش واریزی و تایید این اطلاعات توسط شما، کالاهای خود را دریافت نمایند.

 

 

 

 

.

سهم ما از گرافیک تجاری 26 آذر 1389

 

سهم ما از گرافیک تجاری


تبلیغات یکی از اصلی‌ترین عوامل فروش کالاست. نقش کیفیت و شکل ظاهری بسته‌بندی و آگهی‌های تبلیغاتی در فروش محصول انکارناپذیر است. در بسیاری موارد، نقش بسته بندی محصول، حتی از کیفیت آن در انتخاب شدن از سوی مشتریان بیشتر است. شاید دلیل این موضوع را بتوان اینگونه بیان کرد که در بسیاری از محصولات، اولین برخورد انسان با آن، صرفا دید بصری، یا همان نگاه کردن است.
در کشور ما طی چند سال گذشته با هجوم کالاهای خارجی به بازار که عموما در بسته‌بندی لوکس و زیبا و با پشتوانه قوی تبلیغاتی عرضه می‌شدند، لزوم تغییر در چهره کالاهای داخلی بیش از پیش حس شد.
بسیاری از صنایع داخلی که با شیوه سنتی تولید، بسته بندی و عرضه می‌شدند، در مقابل ورود کالاهای خارجی با آن ظواهر فریبنده، چاره‌ای جز خالی کردن میدان پیدا نکردند. این در حالی بود که در خیلی از موارد کیفیت محصولات تولید داخل، بسیار بالاتر از اجناس وارداتی بود و اگر چه قیمت تمام شده برخی محصولات داخلی بالاتر از نمونه‌های خارجی آن بود، ولی دوام بالای آن، در کل خرید آن را برای مصرف‌کننده به صرفه‌تر می‌کرد. شاید عمده‌ترین ضعف تولیدکنندگان داخلی، غفلت از "تبلیغات" ، " اطلاع رسانی" و " بازاریابی" بود. پدیده‌ای که برای اقتصاد کشورمان خیلی گران تمام شد و اثرات آن کم و بیش متوجه زندگی روزمره خیلی از ما هم هست.
در شرایط فعلی، نقش طراحان گرافیک، در پیشبرد و اعتلای نام‌های تجاری داخلی بیش از پیش حس می‌شود. در حال حاضر تولیدکنندگان کوچک و بزرگ کشور، در عرصه رقابت با نام‌های تجاری خارجی، بیش از پیش پی به اهمیت حضور یک " تیم تبلیغاتی" در کنار واحد تولیدکننده خود حس می‌کنند.
شاید بتوان ادعا کرد، برای یک طراح گرافیک، هیچ افتخاری بزرگتر از سهیم بودن در رشد و پیشرفت اقتصاد کشورش، که در واقع سرنوشت یک ملت به آن بستگی دارد، وجود ندارد. در دنیای امروز این اقتصاد است که یک کشور را تبدیل به " ابرقدرت" می‌کند.
در دنیای امروز، ابرقدرت‌ها نه با زور اسلحه، بلکه با نام‌های تجاری ( برند) خود کشورها را تصاحب می‌کنند. برای اثبات این ادعا کافی است تلویزیون را روشن کنیم، سری به بازار بزنیم یا به روزنامه‌ها نگاهی بیاندازیم.
دانستن این نکته که امروزه بسیاری از محصولات صنعتی و کشاورزی داخلی، به دلیل ضعف در بسته بندی، اطلاع‌رسانی و تبلیغات، به مرور از بازارهای جهانی محو می‌شوند، نکته‌ای نگران کننده است. متاسفانه در کشور ما ، گرافیک حرفه‌ای، بیش از آن که به رسالت اصلی خویش، که همان بعد تجاری آن است بپردازد، به سمت و سوهای دیگری حرکت کرده است. عجیب است که امروز کمتر می‌توان در میان نمونه کارهای گرافیست‌های نام آشنای ایرانی، آثار تجاری را هم دید. طبیعی است که وقتی حرفه‌ای‌ها میدان را خالی می‌کنند، شرایطی پیش می‌آید که اکنون شاهد آن هستیم: شکاف عمیق میان گرافیک تجاری و فرهنگی.
ونتیجه همان می‌شود که در بالا به صورت گذرا به آن اشاره شد.
شاید دلیل این خالی کردن میدان، مشکلات موجود در برخورد با سفارش‌دهندگان تجاری باشد، که عمده آن ناشی از تفاوت طرز تفکر طراح گرافیک و سفارش دهنده است. به بیان دیگر، سفارش‌دهندگان کار گرافیکی تجاری در ایران، هنوز " حرفه‌ای" نشده‌اند و این یک حقیقت آشکار است.
دخالت‌های بی‌جا یا به جای سفارش‌دهندگان تجاری، کار را برای گرافیست‌ها دلچسب نمی‌کند، و آنها هم ترجیح می‌دهند با همان اهالی هنر کار کنند. که نتیجه‌اش می‌شود همین که امروز می‌بینیم.
اما شاید اصلی‌ترین دلیل دخالت سفارش‌دهندگان، عدم اشراف کافی طراحان به مباحث مهمی چون " بازاریابی"، " روانشناسی مخاطب" ، " شناخت صحیح بازار" ، سطح فرهنگی و تحصیلات مخاطبان آن سفارش باشد، که ریشه این مساله را هم می‌توان به راحتی در آموزش گرافیک در کشورمان جستجو کرد. این مباحث تقریبا هیچ وقت در دانشگاهها مطرح نمی‌شود. آموزش گرافیک در ایران، تقریبا فقط به بعد هنری آن ختم می‌شود.
طراحی گرافیک تجاری، بدون شناخت صحیح بازار هدف، رقبای محصول مورد نظر و ... کاری پر ریسک و عموما محکوم به شکست است. طراحی گرافیک تجاری، نیاز به ارتباطات و فعالیت‌های خاص خودا دارد و به تبع آن جذابیت خود را هم دارد.

باید پذیرفت اگر بالابردن سطح سواد بصری جامعه یک متولی داشته باشد، آن متولی کسی نیست، جز اهالی هنر.

 

 

.

FTP چيست؟ 26 آذر 1389

FTP FTP يکي از قديمي ترين پروتکل هاي اينترنت مي باشد که هنوز هم کاربرد زيادي دارد و در سال 1970 در اينترنت توسعه يافت. FTP مخفف File Transfer Protocol ميباشد که يک پروتکل استاندارد در TCP/IP است. مانند HTTP که محتواي وب را منتقل مي کند يا SMTP که ايميل ها را منتقل مي کند FTP هم ساده ترين راه براي تبادل فايل از يک کامپيوتر به کامپيوتر ديگر مي باشد. يکي از کاربرد هاي FTP ، دانلود موزيک و برنامه هاي کاربردي از وب سايتها مي باشد. به خاطر استفاده اين پروتکل از يک پورت مجزا که پورت شماره 21 است عمل دانلود بسيار سريع انجام مي شود. مانند آدرسهاي وب سايتها، FTP هم آدرس مخصوص خود را دارد چون همانند يک وب سايت، اين پروتکل بر روي هارد ديسک کامپيوتر سرور فضاي مشخصي را اشغال مي کند. معمولاً اگر آدرس يک وب سايت مانند آدرس زير باشد:

http://www.domain.com

آدرس FTP آن سايت به اين صورت است:

ftp://ftp.domain.com



به دو طريق شما مي توانيد از اين پروتکل براي انتقال فايلها استفاده کنيد، يکي از راه مرورگر وب خود و ديگري بکارگرفتن نرم افزار مخصوص FTP که به آنها FTP Client مي گويند. اما براي دسترسي به محتواي دايرکتوري FTP نياز به مشخصه کاربري يعني UserID و کلمه رمز يعني Password داريد که در ��ر دو روش بايد ابتدا آنها را وارد کنيد و پس از تأييد به انتقال فايل بپردازيد. ورود به بعضي از دايرکتوري هاي FTP براي کليه کاربرها آزاد مي باشد و نيازي به وارد کردن مشخصات کاربري نيست که اصطلاحاً آنرا ورود بصورت گمنام يعني anonymous مي گويند که تنها با وارد کردن آدرس ايميل خود مي توانيد به آن دايرکتوري دسترسي پيدا کنيد. پس از ورود، شما مي توانيد براي انتقال فايلها از دستوراتي مانند copy paste استفاده کنيد تا فايلي را دانلود و يا از سيستم خود به آن کامپيوتر بفرستيد يعني Upload کنيد، البته اين را در نظر داشته باشيد که در بيشتر سايتها شما مجاز به دانلود هستيد نه آپلود مگر اينکه آن دايرکتوري متعلق به خود شما باشد تا سطح دسترسي شما اجازه به آپلود فايل هم بدهد.

 

دقت کنيد که آپلود کردن يک فايل بزرگ از طريق مرورگرها توصيه نمي شود چه از لحاظ امنيتي و چه از نظر سالم ماندن فايل که بهتر است در اين موارد از نرم افزارهاي مخصوص استفاده شود. اينگونه برنامه ها در اينترنت بسيار زياد هستند که بعضي از آنها رايگان بوده و بعضي ها را هم بايد خريداري کنيد. هر کدام از اين نرم افزارها داراي مزايا و معايبي مي باشند اما دو تا از آنها که بيشترين کاربرد را در بين کاربران دارند عبارتند از: CuteFTP محصول Globalscape و WS_FTP توليد Ipswitch . براي اطلاعات بيشتر و يا دانلود آنها مي توانيد به وب سايت هاي ذکر شده مراجعه کنيد.

 

يکي ديگر از کاربردهاي پروتکل FTP ، استفاده طراحان و مديران وب سايتها براي انتقال محتواي سايتها مي باشد که در حال حاضر اين افراد بيشترين استفاده را از FTP دارند. زماني که شما فضايي را براي ميزباني سايت خود از يک شرکت سرويس دهنده اينترنت ISP اجاره مي کنيد، به شما حداقل يک آدرس FTP مي دهند تا عمل انتقال فايلها را از کامپيوتر خود به وب سرور و بالعکس انجام دهيد که بهتر است براي امنيت و حفظ فايلها حتماً از يک نرم افزار در اين زمينه استفاده کنيد. به همين منظور قصد داريم، چگونگي استفاده و انتقال محتويات يک وب سايت از طريق برنامه CuteFTP را براي شما آموزش دهيم تا با بکارگيري اين نرم افزار بتوانيد به راحتي محتواي سايت خود را منتقل و فايلها را مديريت کرده و با موفقيت وب سايت خود را راه اندازي کنيد.

 









سی اس اس (CSS) چیست؟ 26 آذر 1389

 

CSS سر نام کلمات Cascading cssStyle Sheets به معنی شیوه نامه های آبشاری مي باشد.

اولین ورژن استایلها در سال ۱۹۹۶ ساخته شد. که اولین ورژن آن CSS1 بود. دیگر وژن آن CSS2 می باشد که در سال ۱۹۹۸ ساخته شد که بیشتر برای ویرایش صفحات، نحوه نمایشها تگها و … کاربرد دارد. فایل استایلها با فرمت CSS ذخیره میشوند.

اگرچه برای کد نویسی صفحات Web از HTML استفاده می کنیم ولی در انجام عملیات کنترلی روی قالب بندی ها مشکلات فراوانی در این زبان وجود دارد که باعث ناکارآمدی آن می گردد و اینجاست که قالب بندی آبشاری یا CSS به کمک HTML می آید تا ایجاد قالب بندیهای حرفه ای به راحتی بیشتری انجام شود.

با استفاده از CSS می توانیم چندین مولفه قالب بندی را یکباره تعیین و روی هر قسمت دلخواه از صفحه وب اعمال کنیم. برای مثال می توانیم خصوصیات تمامی تگهای h1 موجود در صفحه اعم از اندازه، فونت و رنگ را مشخص کنیم.

انواع روش های تعریف استایل عبارتند از:

- Inline Style:
این نوع استایل در داخل تگهای HTML به کار گرفته میشوند، و این استایل فقط بروی همان تگ به خصوص تاثیر خواهد گذاشت.

 

- Embedded or Global Style:
در این نوع، استایل نوشته شده در تمامی صفحه تاثیر خواهد گذاشت.

- Linked or External style sheet:
نوع آخر هم معروف به استایلهای خارجی هستند که به صورت لینک فایل استایل را به صفحات خود لینک میدهید. فایلهای استایل با فرمت CSS ذخیره میشوند.

نسخه های مختلف CSS عبارتند از:

CSS1
CSS2
CSS3
CSS-P

 

 

 

 

 

 

AJAX چيست؟ 26 آذر 1389

AJAX Ajaxچيست؟
واژه AJAX با تلفظ <اي‌جکس> يا <اي‌ژاکس> سرنام عبارت Asynchronous Java and XML و به معني <ترکيب نامتقارن جاوا اسکريپت و>XML است. ماهيت صفحات وب و پروتکل HTTP به گونه‌اي است که به طور معمول وقتي درحال وب‌گردي هستيم، به ازاي هر کنش و واکنش ميان ما و سايتي که در حال کار با آن هستيم، کل يک صفحه وب از نو بارگذاري و تازه‌سازي (refresh) مي‌شود.

اي‌جکس فناوري جديدي است که تغيير محسوسي را در اين سناريو به وجود مي‌آورد؛ به اين ترتيب که به جاي بارگذاري مجدد کل صفحه، فقط قسمتي تغيير مي‌کند که قرار است اطلاعات جديد را به نمايش درآورد و کليه عمليات ارسال اطلاعات و دريافت نتايج در پشت صحنه انجام مي‌شود. در نتيجه هيچ‌گاه صفحه سفيد و خالي وب در فواصل کنش و واکنش‌هاي هنگام کار با مرورگر ديده نمي‌شود و احساسي مشابه تجربه کار با يک نرم‌افزار دسکتاپ به کاربر دست مي‌دهد.

جادوي اي‌جاکس چيزي نيست جز يک فکر بکر و آن هم ترکيب کردن جاوا اسکريپت و XML در قالب يک موجود ‌نرم‌افزاري جديد.

اصطلاح AJAX را اولين بار کارشناسي از شرکت Adaptive Path به نام جسي جيمزگرت در مقاله‌اي با عنوان <اي‌جکس؛ رهيافت جديدي در برنامه‌هاي تحت وب> مطرح کرد و خيلي سريع مورد استقبال گسترده برنامه نويسان وب در سراسر جهان قرارگرفت. اعتقاد عمومي اين است که تاريخچه به‌کارگيري تکنيک مذکور به پيدايش نرم‌افزار Outlook WebAccess و استفاده از فرمان XMLHttpRequest که مايکروسافت ابداع کرده و در نرم‌افزار اينترنت اکسپلور به‌کار رفته است، برمي‌گردد. اما امروزه اغلب مرورگرهاي مهم و شناخته‌شده (از جمله فايرفاکس) از آن پشتيباني مي‌کنند و ديگر يک فناوري محدود به اينترنت اکسپلورر نيست.
چرا Ajax اين قدر اهميت‌دارد؟
فناوري اي‌جکس جديد است و شگفت‌انگيز به‌نظر مي‌رسد. ولي در حقيقت کل اين شعبده بر اساس فناوري‌هايي بنا شده است که هم‌اکنون موجودند: جاوا اسکريپت و XML. هر دوي اين فناوري‌ها تا حد زيادي باز هستند و منحصر به شرکت خاصي نيستند. به همين دليل اين روزها تمام محافل دنياي برنامه نويسي مملو از مقالات و تحليل‌هايي درباره AJAX است. به عنوان نمونه مي‌توانيد صفحه نخست سايت موسوم به <کانال شبکه برنامه نويسان سان> را بازکنيد.

بيشتر اين صفحه (در زمان نگارش اين يادداشت) به مقالات و مطالب متنوعي درباره AJAX اختصاص يافته است. مجلات برنامه‌نويسي نيز مقالات متعددي در اين زمينه منتشر کرده‌اند و سايت‌هاي معروفي مانند

O" Reilly و xml.com نيز در اين باره مطلب دارند.

 

بنابراين ظرفيت بالايي براي تبديل اي‌جکس به يک استاندارد جهاني وجود دارد. از اين رو قرار است در تاريخ سيزدهم مارس سمينار مهمي در زمينه Ajax برگزار شود. اگر همين الان به سايت ajaxseminar.com مراجعه کنيد، متوجه مي‌شويد که علاوه بر طراح اين تکنيک، چندين برنامه‌نويس شاخص از شرکت‌هاي بزرگي همچون ياهو در آن شرکت خواهند داشت.

 

اين فناوري از يک جنبه ديگر نيز اهميت دارد. به‌دليل عدم نياز به بارگذاري مجدد کل يک صفحه وب، مقدار داده‌هايي که لازم است براي تکميل يک Interaction ميان کاربر و سايت مبادله شود، به شدت کاهش مي‌يابد و اين به معني افزايش محسوس سرعت نرم‌افزارهاي تحت وب، سهولت به‌کارگيري اينترفيس‌هاي مبتني بر اي‌جکس و کاربرپسندترشدن آن‌ها مي‌شود. به همين دليل اين روزها اکثر پورتال‌هاي بزرگ (مانند ياهو) مشغول طراحي اينترفيس‌هاي مبتني بر AJAX هستند.

 

با اين همه مزاياي اي‌جکس‌ به همين‌ موارد ختم نمي‌شود. تصور کنيد وقتي در طول شبانه روز ميلياردها بار فرآيند بارگذاري مجدد صفحات وب تعاملي در شبکه اينترنت تکرار مي‌شود، استفاده از اي‌جکس چگونه موجب آزاد شدن پهناي‌باند اينترنت و در نتيجه ميلياردها دلار صرفه‌جويي اقتصادي در اين زمينه مي‌شود و اين به نوبه خود انقلابي در عرصه وب و فضاي سايبر به شمار مي‌رود. اين تحول در شرايطي اتفاق مي‌افتد که همزمان فناوري‌هاي اينترنت پرسرعت همچون ADSL به شدت در حال رشد هستند.

 

حال تصور کنيد اگر فناوري اي‌جکس در مقياس گسترده‌اي مورد استفاده نرم‌افزارهاي تحت وب قرارگيرد. آنگاه افزايش سرعت کار با اينترنت چند برابر خواهد شد. چنين تحولي مي‌تواند اينترنت را به کامپيوتر دوم کاربران تبديل کند. به گونه‌اي که براي آن‌ها اجراي يک نرم‌افزار از روي وب تفاوت محسوسي با اجراي آن از روي کامپيوتر دسکتاپ نداشته باشد. در اين صورت ممکن است واقعا بخش مهمي از توان پردازشي نرم‌افزارها، چه از نوع دسکتاپ و چه از نوع تحت وب به سيستم‌هاي موسوم به Web Service واگذار شود. از اين رو کساني که مبتکر و مشوق ايده وب سرويس بوده‌اند، اين روزها انگيزه تازه‌اي براي سرعت بخشيدن به اين فناوري پيدا کرده‌اند و تلاش مي‌کنند دو فناوري اي‌جکس و وب سرويس‌ را به‌يکديگر پيوند دهند و راهکارهاي تازه‌اي بيافرينند.

 

کدام سايت‌ها از اي‌جکس استفاده کرده‌اند؟

دنياي برنامه‌نويسي وب هنوز درگير هيجانات مربوط به آشنايي با اين پديده است و در حال بررسي مشکلات تکنيکي و هضم و جذب آن در بافت برنامه‌هاي تحت وب مي‌باشد. به همين دليل ميزان استفاده عملي از آن چند��ن گسترده نيست. اما چون کارايي اي‌جکس ديگر براي همه ثابت شده است، حرکت‌هاي بزرگي در سراسر اينترنت به سمت استفاده از اين فناوري در جريان است. از جمله اينترفيس نسخه دوم Yahoo Mail که به نسخه بتا معروف است و فعلا در دسترس کاربران سرويس غير رايگان ياهو قراردارد، از همين فناوري استفاده مي‌کند که به زودي اينترفيس جديد در دسترس عموم قرار مي‌گيرد. سرويس Gmail و Google Map نيز از اين فناوري استفاده مي‌کنند.

 

 

RSS چيست؟ 26 آذر 1389

RSS نوعی از اسناد XML و مخفف کلمات Rich Site Summary یا به Rssقول دیگه‌ای Really Simple Syndication هستش که برای به اشتراک گذاشتن یا استفاده از عناوين خبرهای جديد یا Headlines يک سايت در سایتهای ديگه طراحی شده. اولين بار شرکت Netscape در سال ۱۹۹۷ از RSS برای کم کردن ترافيک سايت خودش و نشان دادن خلاصه خبرهای جديد سايت در خبرگزاری‌هايی مثل BBC ،CNET و … استفاده کرد.
گرامر RSS چيزی شبيه يک سند XML هست که از دو قسمت تشکيل شده. اولين قسمت، اطلاعات يا تگهای ايستایی (Static) هستن که بسته به نوع داده هایی که قراره به اشتراک گذاشته بشن فرق می کنه و قسمت بعدی داده های پويا (Dynamic) و يا همون مطالب جديد شما هستن که بين اين تگهای ايستا قرار می گيرن.
سايتی که از خبرهای ما می خواد استفاده کنه می تونه با خوندن این فایل RSS، حداکثر مثلا ۱۵ خبر آخر ما رو توی صفحه‌ی خودش به صورت پویا (Dynamic) داشته باشه.

پس به اين ترتيب ما برای خوندن خبرهای جديد سايت‌های ديگه و قرار دادن اونها در صفحه‌‌ی خودمون، يک قالب مشخص داريم که می تونيم با نوشتن يک تکه کد ساده با يکی از زبان‌های Server-Side مثل Perl یا PHP و يا حتی یک زبان Client-Side مثل JavaScript اونها رو تفکيک کنيم و به راحتی به HTML تبديلشون کنيم.

RSS Reader چيست؟
Reader يك نرم افزار خبرخوان الكترونيكي‌است. اكنون نرم افزارهاي بسياري در اين زمينه وجود دارند كه مي توان با دانلود‌ آنها خبر خواند. اما به تازگي مرورگرهاي اينترنتي نيز به سيستم خبرخواني الكترونيكي مجهز شده‌اند. هرچند مرورگر اينترنت اكسپلور ويندوز هنوز به اين سيستم مجهز نشده اما مايكروسافت قول داده در ويندوز ويستا چنين امكاني را براي كابران فراهم كنند. هم‌اكنون بسياري از مرورگرها از جمله نت‌اسكيپ، موزيلا و اپرا مجهز به RSS Reader هستند.
نمونه‌اي از نرم‌افزارهاي خبرخوان:

* نرم افزار خبرخوان WebNews

* مرورگر فاير فوكس Firefox

 

 

چگونه از RSS ها استفاده كنيم؟

1- ابتدا يكي از نرم‌افزارهاي خبرخوان را نصب كنيد.

2 - با کلیک بر روی دکمه RSS در سایتی که می خواهید از اخبار آن مطلع شوید وارد صفحه جدیدی می شوید، آدرس آن صفحه را کپی کنید.

3 - اين نشاني را در قسمت ورود نشاني خبرخوان مورد استفاده خود paste كنيد.

3- خبرخوان‌های RSS جديد هنگام مشاهده صفحه پيامی را نشان می‌دهد مبنی بر اينکه مشترک دريافت اخبار RSS شده‌ايد.

ابعاد استاندارد کاغذ 26 آذر 1389

باتوجه به اهمیت و کاربردی بودن سایز کاغذ در چاپ سایزهای کاغذ را برایتان شرح می دهم:

طول به عرض کاغذ عدد مطلق 1/4142 هست.

- اندازه مساحت کاغذ A0 در این گروه 841 × 1189 mm و تقریبا برابر با یک متر مربع (در واقع 999949 میلی متر مربع بوده که به یک متر مربع روند شده) هست . این اندازه به عنوان استاندارد مبنا برای تعیین گرماژ یک ورق کاغذ استفاده می شه.

- در این گروه کاغذ های کوچکتر با نصف کردن طول کاغذ بزرگتر به دو قسمت بدست می یاد. برای مثال قطع A1 با نصف کردن طول کاغذ A0 به دو قسمت مساوی به دست می یاد بنابراین قطع A1 مساوی خواهد بود با 594 × 841 ( البته عرض 594/5 بوده که روند شده ). همانظور که می بینید عرض کاغذ بزرگ تر بعد از نصف شدن طول کاغذ کوچکتر خواهد بود.

سایز کاغذ